reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kalisa ja Frania nie przymierzalam do fotelika, po prostu kupilam i juz;) i musial zaakceptowac
frotka my kupilismy wlasnie na rzepy butki dla Frania. W dichmanie z elefanta, szybko sie zaklada, sa fajnie wyprofilowane. Ale na razie jeszcze mlody jezdzi w wozku w kozaczkach:)

Marcia pościel ładna. Mi najbardziej wzory 5,9 i 13 się podobają. Koniecznie daj znać jak dostaniesz jaka jakość w dotyku. Chętnie bym się skusiła ale jakoś nie mam zaufania do pościeli za 30 zł. Oczywiście mogę się mylić ale już dwa razy się przejechałam na takiej tańszej i teraz tak nieufnie podchodzę.

Kalisa my kupiliśmy dla Kingi fotel Chicco K 1 i jestem bardzo zadowolona. Mała siedzi jak królowa:-)

spoko tez sie boje co mi przysla...w ikei byly za 30 posciele nakupowalam a myslalam ze to jakas padaka...ale tam to mozna dotknac chociaz...jak wypiore ubiore to wkleje fotencje :D
ta posciel byla niby za 70pln ale promocja :p jak sie okaze ze klapa to juz nie kupuje na allegro bo ostatnio mam pecha;)

mysza m nie wykluczone, że taki właśnie będzie finał:)
kasia0305 dzięki zaraz lookne jak wygląda, bo nie przypominam sobie abym taki sprawdzała
n&h tak takie odniosłam wrażenie jak siedziałw tej grubej kurtce

Dziewczyny pomóżcie!! Jakie buty kupujecie dzieciaczkom-głownie chodzi mi i o dziewczynki bo mam problem:/ Chce kupić z atestem zdrowej stopy a to wydatek ponad stu złotych i nie wiem czy kupować półbutki ale za miesiąc były by te baletki znowu dobre. Teraz na baletki za zimno a znowu potem wydawac tyle kasy:/ To są te trzewiki
Buty MRUGAŁA skora r 19 przesylka gratis (1496265695) - Aukcje internetowe Allegro
A to są te ala baletki
PÓŁBUTYI DZIEWCZĘCE MRUGAŁA rozmiar 19 (1519045774) - Aukcje internetowe Allegro

Czy moze kupic adidaski bo tez ortopedzi polecaja i miec w nosie atesty??

Ostatnia edycja:
Dronka chciałam fason taki jak te Mrugały ale przymierzyłam elefanteny takie i nie umiała chodzic.Wczoraj kupiłam adidaski sznurowane.Namierzylismy sie różnych ale chodziła w nich jak robokop.a w kapciach biega juz normalnie.Jak załozyła adidasy normalnie po sklepie tuptała i juz w nich została.Póżniej wstawie fotke
[URL=http://img821.imageshack.us/i/016lv.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Ostatnia edycja:
Dronka, ja bym kupiła teraz normalne półbuty, a potem już sandałki. Co to atestu to nie wiem, ja lubię Elefanteny i np Zawitkowski je poleca, bo mają bardzo elastyczne podeszwy. Niestety Adaś ma do nich za grube nóżki :(

A jak ci zależy na "zdrowej stopie", to są tańsze trochę buty Sunway http://www.butki.pl/#/_get/idShoe/36/idColor/6/

Ostatnia edycja:
reklama
Blu Serio byś kupiła te półbutki bo wszytscy w sklepie sugierowali mi bym kupiła te bardziej zabudowane bez paseczka:/ i zgłupiałm juz zupełnie!!
Mi zależy na ateście - chociaż wiem że nei gwarantuje że stopy mojej Gabrysi będą dobrze się kształtować bo ja mam mega platfusa:sorry: i boję się by ona takich problemów nie miała-wieć wolę być przezorna:confused2:
i fajne butki ma ta firma-qrna ja znalazłm na necie znalazalm liste sklepów co mają atest i tej firmy nie było wymienionej :eek:

Widziałam Elefanteny ale rozmiarów brakowało-jutro 2 podejscie do zakupu:)

Frotka fajowe adidaski :) a one maja miękką podeszwe bo jak dziś wyginałam podeszwy to były sztywne jak cholera:/ dlatego nawet nei przymierzałam ich małej

Ostatnia edycja:
Do góry