reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dzięki dziewczyny :-D
Parę tyg temu okazało się że zostanę październikówką 2011 :-) W środę byłam u lekarza i potwierdził :tak:
Tak więc teraz z zakupów dla dzieci mocno skupiamy się na poszukiwaniu samochodu ;-) Swoją drogą przed każdym dzieckiem kupowaliśmy nowe auto mówiąc że tym na pewno pojeździmy dłużej :-D

Edit: mysza, ja w ciąży czuję się super (jestem senna tylko bardzo w pierwszysch tyg :o). JEdyną komplikacją była konieczność leżenia przy Łukaszu... brrrrr, kiepsko to wspominam, szczególnie że PAweł miał wtedy rok i 8 miesięcy.

reklama
Marciaa Mi się najbardziej podoba wzór nr 09, aż sama się zastanawiam.;-)
Asia KC Gratualcje! Jestem pełna podziwu, taka gromadka maluchów to nie lada wyzwanie. Spokojnej ciąży!
Mysza M No nie wierzę w to co czytam. A tak się zapierała nogami i rękami!:-D Super!

A wiecie ja jestem super zadowolona z tego domku Tomy DOMEK DISCOVERY TOMY 2079 NAUKA I ZABAWA PROMOCJA (1508513827) - Aukcje internetowe Allegro Mały jest naprawdę nim zainteresowany a jak ktoś się z nim bawi to potrafi zejść mu naprawdę sporo czasu, uwielbia się bawić w chowanego, leci na kolankach szybko przez cały pokój wlatuje do namiociku, przykleja się do jednej ze ścian, ja chodzę i udaję że go szukam potem zaglądam do domku i wołam tu jest mój Marcelek a młody śmiech w głos i kupa radości, jedyny minus że czasem muszę tak powtarzać nawet kilkanaście razy aż mu się nie znudzi:baffled:

reklama
Do góry