reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

u nas wszystko jest spoko-niekapek, butla czy kubek, z kubkiem tylko najbardziej mokro wychodzi...hehehe

i tez widzialam ten, co blu pokazuje, u nas w tesco, promocja jest, i sie zastanawiam...

reklama
mi się suknia podoba...nawet bardzo, ale mam dość szerokie biodra, więc nie wiem czy bym jeszcze szerzej nie wyglądała w takiej...
a z naszego niekapka aventu cieknie woda bokami po przechyleniu

suknia zdecydowania dla bardzo szczuplych dziewczyn, dosc "bogata". akurat nie w moim guscie ;) tak spojrzalam na inne suknie tej firmy i trzeba przyznac ze takie hmm wyrozniajace sie sa te suknie.

ja kupilam na probe bidon ze slomka chyba canpol i z niego nie wylewa sie woda, slomka chowana, ale poki co maly nie wie do czego to sluzy :/

Ostatnia edycja:
Ten kubek ze słomką mOmma sprzedaje M mojej kumpeli ze studiów (nawet przez 2 m-ce u nich pracowałam w ramach pomocy ;) ale wtedy zajmowali się dystrybucja włoskich kosmetyków) znaczy jest dystrybutorem na Polskę a produkty są włoskie, więcej ma ta firma fajnych gadżetów dla dzieci: mOmma.pl punkt swój mają na piątkowskiej w Poznaniu, więc jakbyś Marciaa kiedyś chciała tam zajrzeć to daj znać bo ja też jestem chętna a grupowo może jakieś zniżki wywalczymy, powiemy że zrobimy zamówienia na BB i niech daje rabaty a co.:-D
A to nasz wyszukany nabytek z pepco na lato:
Zobacz załącznik 330411

Ajentka super porteczki:)Milenka ma w tym kroju to juz ubieram na rajtuzki po domu bo dostała w nietrafionym rozmiarze.Niekapków nie kupuję bo mała pije z doidy albo łyzeczka.Zobaczymy blizej lata bo na dwór trzeba będzie brać picie:)

reklama
Moj maly dostal na urodzinki super zabawki i powiem wam ze bardzo ladnie sie nimi bawi
Amazon.com: Fisher-Price Lil' Zoomers Spinnin' Sounds Speedway: Toys & Games od jednego wujka
Amazon.com: Fisher-Price Go Baby Go! Stride-to-Ride Dino: Toys & Games od drugiego wujka.Chodz juz sam chodzi to caly czas siada na nim,a wczoraj nauczyl sie wchodzic na siedzisko i przysiady robi

A to mu kupilam w lumpku gdzie kupuje dla niego wszystkie ubranka i chyba najbardziej lubi sie tym bawic nawet nauczyl sie sam wchodzic i schodzic a skacze az zadyszke lapie.A dalam za to 4$.Polecam
Fisher-Price Baby Gymtastics Bounce & Spin Zebra - Fisher-Price - Toys "R" Us

Do góry