reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Owlrene Świetne prezenty! Widać że wujkowie znają się na rzeczy.:tak: A co do skoczka FP 4$ WOW! jestem pod wrażeniem.

Kurka coś mi się skasowało. Podam link do strony mojej klientki bo może ktoś lubi taki styl i ręcznie robione przedmioty, ja zamówiłam dwa chusteczniki i herbaciarkę, 5.03 mają być. Zobaczymy.
http://www.deku-teku.pl/index.html

Ostatnia edycja:
reklama
nesiaa sukienka śliczna :) tylko fakt dla szczupłej i wysokiej

owIrene prezenty fajowe - dzieciaki zadowolone pewnie :)

ajentka fajna stronka - może sie skuszę na coś :)

nesiaa suknia piękna! Widzę, że teraz sa takie modne, bo moja koleżanka z pracy kupiła podobna tylko w innym salonie w Rzeszowie. A moja koleżanka jest szczupła i wysoka:)

peperka zaraz zamawiam te kolczyki cudne:)

Mi tez sie suknia spodobała bo taka oryginalna :)
OwIrene prezenty super!!!
Ajentka uwielbiam takie rzeczy ręcznie robione w pojedyńczych egzemplarzach:)Podziwiam osoby które maja cierpliwość do takiej sztuki:)

ajentka świetne te przedmioty, a te manekiny boskie! U mnie plastycy też ta metodą cuda robią, ale manekinów to nie widziałam, prawdziwe arcydzieło!

Ajentka super te cudenka.
No w tym lumpku sa same firmowe ubranka juz od 1$ i zabawki.Wogole nie zniszczone bo oni jak przyjmuja rzeczy to bardzo zwracaja uwage na jakosc.Pomimo ze moze nie problem dla mnie kupic malemu nowe ubranka firmowe ale po co wydawac majatek jak to wszystko jak nowe.Szczegolnie ze taki bable szybko wyrastaja.Tym starszym juz kupuje w sklepie bo w tym lumpku juz trudniej kupic to co im sie podoba.Tymbardziej ze moda szybko sie zmienia.

ajentka fajne portki i stronka klientki też- może coś nawet zamówię...pomyślę;-)
owIrene 4$ wow!Widziałam u nas tą zebrę za ok 280zł(?)Super prezenty!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my też mamy tą zebrę, jak co mogę polecić, jasiu jeszcze na nią nie wchodzi, ale stoi przy niej, bawi się i chodzi w koło niej. jedna z lepszych zabawek.

reklama
yra wiesz co mi przyszło do głowy?A czego to Jaś nie ma:-D Kurka Wasi chłopcy to mają i jeszcze będą mieć tyle fajowych zabawek, że całe osiedle będzie się do nich schodzić na zabawy;-):-DA i mój M też chce tę zebrę kupić

Do góry