reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
no takie w waszym stylu...

naughty idz do ikei ogladalam to krzeselko bo tesciowie kupuja do siebie i jest fajne:) 50pln niecale plus tacka 15pln
ja mam chicco i nie korzystam z jego "atrakcji"

mówisz? oglądałam je ... to za 50 i te droższe też. Zresztą już Antek siedział w nim, jak byliśmy w knajpce.

A te Wasze nie są takie wypasione? hm? To 3stopniowe ustawiane wysokości ... i inne gadżety ?

k_aralajna w sprawie Twojej bizuterii, ja dla tego powiedziałam, że skromne bo je naprawdę ledwo widać. Ja ja noszę na co dzien do ciemnych rzeczy, bo ładnie odbijają
...a może ja sroka jestem;)...

Ta koszulka ze świnką to niezla, chyba jakiś szaleniec i fan świnki Pepy chrum chrum...;)

blu dzięki Kochana za info o paczce i body z next:***
n&h przypomniałas mi, że sama muszę sobie kupić jakieś fajowe conversy na najbliższy sezon wiosna/lato:-DA co do krzesełka mam chicco polly magic jak Marciaa, no i jak dla mnie jest bomba - korzystałam z tych różności, ale pewnie dlatego, że mamy je od momentu jak Młody miał 6 tyg! Z ikea mamy u rodziców moich i teściów i też jest git i ta cena!

ja mam na codzien chicco happy snack, nie ma zadnych bajerow w sumie oprocz regulowanego oparcia i tacki zdejmowanej, ale jest bardzo dobre dla nas.
u tesciowej mam baby ono, takie z regulacja wysokosci itp i w sumie z tego nie korzystamy
a w krzeselku ikei siedzial maly na swieta u dziadkow i przyznam ze przynajmniej jak dla mnie, gdy ma sie spore dziecko, nie jest ono takie fajne. ciezko bylo mi go z niego wyjac jak tacka byla zamontowana i w sumie to ledwo sie w nim miescil. ale kolezanka ma tez takie u siebie, tyle ze jej corka chudziutka, i jej sie super sprawdza

aa i te krzeselka ikei to na allegro mozna kupic sporo taniej, uzywane w bardzo dobrym stanie, ja wlasnie takie na swieta do dziadkow kupilam i z wysylka (krzeselka z tacka) wyszlo chyba 50 zl

karalajna: wybor bizuteri zalezy od tego jaka masz suknie - jesli suknia zdobiona mocno to bizuteria skromna i np tylko kolczyki, ale jesli suknia jest dosc gladka bez ozdob to powinna byc bizuteria bardziej ozdobna. a jesli ci sie takie blyszczace podobaja, to ja kupilam cos takiego i jest sliczne na zywo:
http://www.stylea.pl/kolczyki/kolcz...23?PHPSESSID=9d7d262ee4e6b8fd00b36da2c9eec4a7
http://www.stylea.pl/naszyjniki/nas...34?PHPSESSID=9d7d262ee4e6b8fd00b36da2c9eec4a7

Ostatnia edycja:
peperka ladne tylko ja szukalam wkretow:tak: i dzis zakupilam te kule, mam nadzieje ze w tydzien dojda...;-)

ja mam dwa krzeselka baby design i delti, prawie identyczne, jestem zadowolona

jedno kupilam na all uzywane w super stanie za jakies 100zl a drugie dostalismy

tego z ikei bym nie kupila, wydaje sie niewygodne

Ostatnia edycja:
reklama
karalajna jesli masz cos we wlosach ze swiecidełka to te kule bedą ok co za duzo to nie zdrowo...to Ty masz byz gwiazdą a nie bizuteria :))) bedzie pieknie!

ja jestem zadowolona z kółek ze ma to krzesełko hehe z nich korzystam o!:p

Do góry