reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

blue na zaś? Czyli Adaś będzie mieć młodsze rodzeństwo ?

Laski ! HELP !!! Muszę kupić krzesełko do karmienia. Jakie macie? Co polecacie ?

CONVERSE 23 / 7 SKÓRA NATURALNA SUPER UNISEX 14CM (1467782420) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy piękne, nie?

Ty mi nawet takich rzeczy nie pokazuj, bo zaraz zaczne licytacje :p
Conversy to moja obsesja, chociaz zawsze i tak koncze na czarnych:) Mowie o sobie ofkors, ale chyba tej wiosny kupie sobie granatowe:D
A najwazniejsze krzesełko: ja mam CARETERO - fukcje tego chicco tylko polowe tanszy:p Franio bardzo je lubi

reklama
ale ten drugi kubek czadowy lubie takie designy:) ja sie wstrzymam jeszcze ale aventowski i lovi niekapek niezbyt ;/ moze czas slomke wyprobowac

edit
http://allegro.pl/smoby-23205-warsztat-mechanika-cars-z-autem-2011-i1464325082.html
co myslicie o tym na roczek?
Niki gapcioch jeszcze ale siostrzenica ma z tej serii kuchnie tefala i moglby godzinami przy niej stac...:) a edukacyjnych zabawek mamy pełno i leża i sie kurzą

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedzi ! :*

Laski, a te z Was które mają krzesełko z Ikei ... tacka jest zdejmowana? w sensie ... czy wciskam tam dziecko czy mogę swobodnie go posadzić i wyjąć? W tej knajpie jak siedział to pamiętam problem z wyjmowaniem ... aczkolwiek jak przez mgłę więc pytam ;-)

Drugie pytanie ... mamy z większym doświadczeniem niż ja (czyt. mamy większej ilości dzieci) do kiedy trzeba używać krzesełek do karmienia?

Dzięki za odpowiedzi ! :*

Laski, a te z Was które mają krzesełko z Ikei ... tacka jest zdejmowana? w sensie ... czy wciskam tam dziecko czy mogę swobodnie go posadzić i wyjąć? W tej knajpie jak siedział to pamiętam problem z wyjmowaniem ... aczkolwiek jak przez mgłę więc pytam ;-)

Drugie pytanie ... mamy z większym doświadczeniem niż ja (czyt. mamy większej ilości dzieci) do kiedy trzeba używać krzesełek do karmienia?
ja używałam do kiedy była potrzeba z Julką tzn. chyba do 2 latek jak nic- ja mam takie krzesełko że robi się później z niego stoliczek i krzesełko. więc gdzieś jak miała 1.5 roku i potrafiła już usiedzieć sama i zjeść to zamieniliśmy jej i sama jadła i siedziała. ale przy Poli tego nie widzę :) dla niej jedzenie to super zabawa tylko nie do buzi ale wszędzie gdzie się da - ostatnio chlebek był za body włożony :)

co do kubeczków to ja miałam taki jak ten nubi dla Julki i był super. młoda moja jak na razie sama trzyma butlę z piciem a niekapek jest ble. więc też myślę nad niekapkiem z rureczką :)

kasia czekamy na zdjęcia :)

my krzesełko mamy graco i faktycznie uzywaliśmy je od 4go miesiąca Olci i te regulowane oparcie jest super :-) można też podwyższac i zniżać siedzisko, 2 tacki wyjmowane- ale jedną mam nieużywaną.
w żłobku używaliśmy krzesełek prawie do 2go roku zycia dzieci, zależy czy dziecko było bardzo ruchliwe czy mniej- wiadomo przy jedzeniu lepiej żeby siedziało w miejscu ;-)

Ol dalej pije z niekapka TT tego od 4go miesiąca. innych nie chce. a ten bidon ze słomka mi się drugi podoba :-D

Fajne, ale raczej na trzecie urodziny moim zdaniem :)

Tacka jest zdejmowana, ale ja jej nie zdejmuję. Nawet Karola wsadzam czasem do tego krzesełka (zamiast karnego jeża ;) i się mieści

My mieliśmy takie kubeczki: Nuby bidon pstryczek niekapek 355ml Vari-flo EXTRA (1459242073) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Do góry