reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja kiedyś też nie umiałam :) i miałam awersje do lumpków :) he he a teraz tu mam takiego małego gdzie właścicielka ma dobre źródło i nigdy nie ma tłumów i mogę na spokojnie wybrać. Biorę wszystko do domu przymierzam dzieciom i dopiero się rozliczam :) przy dużej ilości rabat. Wszystko jest na wycenę. Jutro to co zostało z małych ciuszków idzie do kosza po 1zł. Nowy towar będzie od wtorku dla dzieci. Więc od nowa zaszaleje :) he he

Zazdroszczę:)Jakbym tam wpadła:)

reklama
marcia ja kiedyś też nie umiałam i nie lubiłam chodzić, teraz to szaleję :) ale jakbyście zobaczyły jakie pańcie przychodzą i grzebią to byście padły.
ja mam w Skawinie swoje 3 ulubione i do nich sobie chodzę - zawsze coś wygrzebię :)

Marciaa Ja podobnie mam jak Ty, nie potrafię wyszukać w lumpku a tak bym chciała:-D Raz jak byłam to dostałam oczopląsu tyle tego na wieszakach było ale nie poukładane rozmiarami,płcią tylko jak leci i się zmęczyłam i nic nie wyszukałam:-( ale ja w takim dużym byłam. Więcej nie próbowałam.

ajentka ja byłam raz w tkmaxie w Malcie tam jest taki rozpidziaj rozmiarowy...ja nawet tam nie umiałam nic wyłowić. Ja to musze miec rozmiarami he he ;P
przegapiłam swoje upatrzone aukcje buuuuu

u mnie nie ma lumpka

W Kaliszu jest jeden lumpek taki co po pierwsze rozmiarami :) każdy rozm. płcią i kolorem uporządkowany :) Ład i porządek na 500m2 tylko niestety ceny z kosmosu :( po dostawie !!!

reklama
Dlatego nie kupię choć mogłabym w sumie u nas jest w Focusie H&M:)Znając naszą pogode to z zimna nagle zrobi sie bardzo ciepło i wystarczą sweterki.Szaleństwo z tymi zakupami.Synkowi za to cos poszukam extra coby allegro nie zdradzac:)

Do góry