reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja też nie mam bucików dla małej. ale będę kupowała dopiero na wiosnę bo teraz ma kombinezon z butkami a po domu biega w skarpetach z abs albo na boso jak je zdejmie ;-) a na lato muszę kupić wszystko bo nie mamy nic :-)

reklama
Marcia naprawdę super ciuszki w tym zestawie:-)
Ionka niezłe łowy- to już nowa kolekcja?:-)
Frotka spodenki super!
Ja jakoś nie mam cierpliwości do wyszukiwania fajnych zestawów. Jak coś już upatrzę to i tak mnie ktoś przebija i nici z zakupów:-(

Marciaa Świetny zestaw wylicytowałaś. Widzę że lubisz styl hawajski.;-)
ionka Jakie cukiereczki, na takie mogę sobie tylko popatrzeć (póki co;-)).
Frotka Ale z Milenki modnisia będzie.:tak:
My też nie mamy bucików na wiosnę ani lato, poczekamy jeszcze trochę, teraz na ochronę stópek przed zimnem ma dwie pary coccodrillo w rozmiarze 20 w rajstopkach i skarpetkach to tak na styk więc buty boję się kupować na wyrost bo chyba dużą stópkę będzie miał. Tatko ma 44 więc ma po kim;-)

ja na lato juz mam w tej megapace sa spodenki krótkie
kurcze spozniłam sie z licytacja 4 minuty ...a były takie piekne ogrodniczki z pieskiem
Ajentka lubie hawajski styl to fakt :) Moj Ł. ma bzika na punkcie takich galotów :-)

ja mam na razie tez pod dostatkiem rzeczy bo czasem kupuje wlasnie takie mega paki
ostatnia ktora upolowalam to to:
WIOSENNA PAKA DLA CHŁOPAKA 12-24 MSC(1-2 LATKA) (1365356535) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
juz w grudniu ale nie pomyslalam zeby wkleic, spojrzcie na cene :-)

i ta kurteczka ktora sluzy swietnie
Super kurteczka dla maluszka Rękawiczki gratis (1366898805) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

buciki jakies mamy ale na pewno jakies zakupimy czekamy na wiosne;-)

marciaaa spodenki sa boskie i cena tez rewelka:tak:

frotka, pumpy boskie!! :-) Ol ma kilka par takich, uwielbiam ją w nich :-)
marciaa, aż czuje się wakacje ;-)
karalajna, te paki tez fajna rzecz :-)

jeśli chodzi o buty, to mamy tylko ta jedna pare, jak pisałam, Ol wyrosła z kozaczków, więc trzeba było cos kupić juz teraz. na wiosnę, jak juz zacznie sama chodzić chcę kupić jej bardziej dziewczęce :-) no i pewnie jeszcze sandałki... zaraz bedzie miała więcej butów ode mnie ;-)

reklama
Do góry