reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Frotka cena nie taka zła ....serio bardzo ładna

e-kord piekna ja kocham kropeczki i ten brazik super zakup!

ja wylicytowalam spodnie nexta z bluza koniec bo kasy brak ;P uf

moje hasło na dzis: no more allegro.

reklama
ajentka ja byłam raz w tkmaxie w Malcie tam jest taki rozpidziaj rozmiarowy...ja nawet tam nie umiałam nic wyłowić. Ja to musze miec rozmiarami he he ;P
przegapiłam swoje upatrzone aukcje buuuuu

u mnie nie ma lumpka

u was tez jest tkmaxx? :-) uwielbiam ten sklep :-) a u was to lumpek?? bo tutaj to jakby końcówki kolecji... czasem można skarby upolować!

co do kurtki, to jednak nie mamy zadnej jeszcze. w sumie teraz jest ok.10stopni w dzień, Ol chodzi w takiej lżejszej. no nic, jak przypili, to kupimy ;-)

jest ...to nie jest lumpex to sklep w galerii ale jak dla mnie padaczka

kupialm reczniki masakra papier scierny a były śliczne tzn są ale w dotyku sztywne dalam 60 zl za dwa duze...
jedyne co jestem zadowolona to rondelek <bez sensu kupowalam jak u nas tego fura> i maja super kosze, koszyczki i dupereleki do pieczenia
ogladalam ciuchy dzieciece moze jest cos fajnego ale nie dla Nikiego małe rozmiary były a dla doroslych.............NIE:p

ogolnie to ja nie lubie szperać o:p

a ja lubię TK :))) dla Antka co prawda zero, tak jak Marciaa mówi ale ja polarka Bencha sobie kupiłam, jeansy Roxy ... mój Miły kurtkę Quiksilvera za grosze znalazł.

Fakt faktem ... naszperać się trzeba :) Wrażenie 2handu jak się patrzy hehe tj artystyczny nieład jak dla mnie ;)

Mi w tkmaxx udało raz się fajne buty pumy upolować w dobrej cenie i M też sobie tam kupił, zeszłego lata kupiłam mu też dwie fajne koszulki a dla siebie z ciuchów nic bo musiałabym tam chyba minimum godzinę spędzić tak nawalone jest tych ciuchów, każdy inny i ja nie mam często czasu na to ani cierpliwości, choć jak ktoś lubi takie wyszukiwanie to na pewno znajdzie coś dla siebie. Małemu kiedyś tylko upatrzyłam śpiworek do spania ale w końcu nie kupiłam a ciuszki tak jak Marciaa pisze malizny.

ajentka z zakupwych ale innych rzeczy...herbaty rewelacyjne najlepsze dotąd harney&son...tylko drogie bo 40pln za 20 saszetek

ja upatrzyłam sobie pizamki w oysho są cudowne i muszę zakupic sportowe butki na bieganie z wóziem :)

frotka e_kord cudne te kurteczki!

Co do lumpków, też nie umiem szukać i wygrzebywać cudeniek! U mnie jest masa takich sklepów + kilka czegoś takiego jak outlety (końcówki kolekcji) - moja mama kupiła sobie tam kurtkę mexx za ok 200zł, tata spodnie malboro classic też coś ok tego, więc całkiem całkiem...Generalnie mama kupuje tam Młodemu - ostatnio kilka bluzeczek next, george, gap - nie wiem nawet w jakich cenach...a mi szorty reebok za chyba 10zł:-)

edit: dziewczyny widziałyście może tę koszulkę w sklepie http://allegro.pl/hm-koszulka-spongebob-rozmiar-92-i1460501926.html ?Ciekawa jestem w jakiej jest cenie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
e_kord śliczna kurteczkę upolowałaś
Polka 6,5 za tyle ciuchów. Naprawde masz super ten lumpeks
myszowata bluzczka fajna, nie wiem ile kosztuke w sklepie, ale 45 zł to lekka przesada... jej i jeszcze przesyłka

Do góry