reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

a ja dziś u siebie w butiku kupiłam bluzę i spodnie jeans Next i strój na basen Frankowi :) wszystko 6-50 razem :) zdjęcia przed wypraniem zrobiłam tylko kostiumowi :) reszta po będzie.
Strój kąpielowy.jpg

reklama
polka rewelacja kostium :)

ja na razie robię stop z moim lumpeksem :) mój M chce mnie w kosmos wysłać za to :) teraz zaczynam z kwiatami do domu :)

polka rewelacja kostium :)

ja na razie robię stop z moim lumpeksem :) mój M chce mnie w kosmos wysłać za to :) teraz zaczynam z kwiatami do domu :)

Polusia, jedno uzależnienie leczysz drugim?:D

a ja dziś u siebie w butiku kupiłam bluzę i spodnie jeans Next i strój na basen Frankowi :) wszystko 6-50 razem :) zdjęcia przed wypraniem zrobiłam tylko kostiumowi :) reszta po będzie.
Zobacz załącznik 328078

Z takimi cenami Polka to Ty zacznij handel perełek na allergo. Widziałaś dziewczyno po ile schodzą ciuchy z nexta?

Polusia, jedno uzależnienie leczysz drugim?:D

Z takimi cenami Polka to Ty zacznij handel perełek na allergo. Widziałaś dziewczyno po ile schodzą ciuchy z nexta?
Nie patrzyłam :) za kostium dałam 1zł, za bluzę 3.50 a za spodnie 2zł :) he he dziś było 50%obniżki ale i tak i bez bym kupiła :) he he jak tylko będę miała lapka i stale łącze to będę tak robić bo dla dziewczynek było dziś w brud ciuszków !!!

mój M mnie nakręca że mam szukać jeszcze dresika adidas :) hehe kiedyś był kierownikiem sklepu sportowego i taki uraz mu został, ale na to jeszcze poczekam na wiosnę :)

reklama
i pomyslec ze ja tyle przepłacam i fortune na ciuchy daje a idzie polka do lumpka i daje 6.50 za zajebiste ciuchy:p ja nie umiem tam

Ja kiedyś też nie umiałam :) i miałam awersje do lumpków :) he he a teraz tu mam takiego małego gdzie właścicielka ma dobre źródło i nigdy nie ma tłumów i mogę na spokojnie wybrać. Biorę wszystko do domu przymierzam dzieciom i dopiero się rozliczam :) przy dużej ilości rabat. Wszystko jest na wycenę. Jutro to co zostało z małych ciuszków idzie do kosza po 1zł. Nowy towar będzie od wtorku dla dzieci. Więc od nowa zaszaleje :) he he

Do góry