reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

szału zakupowego ciąg dalszy, jak widzę :-) my dzis też szalelismy, w h&m :-) wydalismy kupe kasy na te sliczności :-) tylko teraz lata czekać :-)

reklama
Dziewczyny zakupy cudne!
Nesiaa ja milam taka piaskownice dla Poli i jest b. fajna tylko trochę kiepsko jak chcesz przy dziecku usiąść bo wąski brzeg jest. No ale może moje dupsko jest duże i dlatego takie odczucia miałam;)

Ło matkoooo kobity ale szalejcie:-D

Co do piaskownicy, wygląda super ale mi się trochę mała wydaje. U nas babcia z dziadkiem na roczek mają coś w tym stylu sprawić PIASKOWNICA DREWNIANA ZAMYKANA 120x120 SOLIDNA ! (1445440321) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy.

Zakupy wszystkie bez wyjątku CUDNE!
Myszowata Wiem, że we mnie czymś rzucisz ale swego czasu w Pepco dokładnie ten komplet firmy adams był za 29,90. Oczywiście ja się zgapiłam i później już nie było rozmiaru. Przejdę się jutro może akurat przywieźli nowe. Co nie zmienia faktu że komplecik jest śliczny.
Acha dotarł do nas kombinezon z Tchibo, jak dla mnie bomba, bardzo jestem zadowolona.:tak:
A to nasze allegrowskie łowy:
H&M BLUZECZKA NOWA 86/92CM SPAIDERMEN (1444851885) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
C&A NOWA KOSZULA ROZM.86CM (1421534242) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ADIDAS śliczna welurkowa OLDSCHOOLOWA 12-18M BCM!! (1436508887) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
.Sweterek NEXT na 12-18 mies.roz.86 (1441337331) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
GEORGE - NIESPOTYKANA ELEGANCKA KOSZULA r.86-92 (1442287100) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Piżama flanelowa SPIDERMAN 86cm PIŻAMKA PREZENT (1438758967) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Piżama flanelowa TOMEK 86cm NOWA PIŻAMKA (1438759221) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DISNEY~ SUPER KOSZULKA CARS ~ 18 m-cy 86 (1440671000) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ADAMS - ŚWIETNE SPODNIE JEANSOWE THOMAS! - r.86 (1446423640) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DISNEY - WYJATKOWA NA POLARKU Z TYGRYSKIEM r18-24m (1446425692) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
piżamka CARS:86 (1446995286) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Na ramionkach z motorem z H&M (1446729931) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

O rany tyle się tego nazbierało? M mnie zabije. Allegro jest niebezpieczne, jak wciągnie to nie puści.:szok:

ajentka ale zaszalałaś :-) A tej koszulki z motorem to Ci strasznie zazdroszczę, mój A. fan motorów i jakby zobaczył Przemcia w takiej koszulce to chyba by padł. Muszę czegoś takiego poszukać. Kombinezon z tchibo babcia zakupiła na roczek, ale jeszcze nie widziałam. Fajnie, że jesteś zadowolona.
polusia no to cena niezła :-)

Ajentka, zakupy bomba, jak dla mnie the best bluzka ze spidermanem

Co do kombinezonu z Tchibo - nie sądzisz, że kurtka trochę za "lekka" jak na zimowe spacery? Na sanki owszem, wiadomo - dziecko szaleje to mu ciepło, ale tak się zastanawiam czy nie za cienka na spacer.

reklama
Do góry