frotka 74
Fanka BB :)
Alex piekne ciuszki
a te body w auchanie to szkoda zachodu bo lipa i juz po 4,99 są.Strasznie wąskie i bardzo długie rekawy ,materiał byle jaki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajentka Ty to masz znajomości;-)
super pomysł mi poddałaś może laptop kupie Krzychowi na roczek, totalnie nie mam pomysłu co mu kupić, a wolałabym, jakąś zabawkę mu kupić, odpadają wszelkie samochody jezdziki bo on w ogóle się tym nie interesuje a jak ma na coś wsiąść to histeria jest, a gorzej jak to jest obudowaneDziewczyny super ciuchy!
ja zajrzalam do mothercare, a tam maja wyprzedaz w zabawkach, wiec dokupilam pare rzeczy dla Redanka na urodzinki
My Own Leaptop : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Early Learning Centre Magnetic Vehicle Trio - Construction Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop (tylko pociagi zamiast samochodow)
Touch and Feel Farm Puzzle : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop