reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a co do spacerówki my szukamy przede wszystkiej takiej która składa się jak parasolka , ale wózek parasolką taką tandetną najzwyklejszą nie ma być,. chodzi o system składania.

2 wózki do zapakowania to musi być wszystko zgrane.

ostatnio w tesco chyba chico nazywaja sie te ubrania była wyprzedaz ubranek i akcesoriów dziececych 5 szt body kupiłAM za 22 zł przecenione z 44 zł, folia do wozka 11 zl, siatka na wozek na zakupy 4 zł, osłonki na pokretla na gaz za 6 zł 4 szt

ja parosolke zwykla chce kupic tak na latao by miec jakbym chciala gdzies z makym autobusem jechac albo do samochodu szybko na zakupy wyskoczyc tak zeby malo miejsca zajmowala

ja znalazlam kurtke i mam jeszcze sweterek tez taki fajny na polarku z gapa cieplutki
i jeszcze przeciwdeszczowa ale to chyba na kolejny rok bo wieksza

wiec na razie odpuszczam zreszta jak sie wkrece w all to dramat sie robi, i tak tylko od wczoraj obserwuje znow ze ho ho ;-)

moje szaleństwo wczoraj w lumpeksie na wszystko wydałam 25 zł :) a kupiłam: 4 szt spodenek typu leginsy, 2 sukienki, 4 szt spodni

reklama
Do góry