reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ajentka cudne zakupy, a u nas nie ma pepco, więc luz;-)Kombinezon z tchibo też mamy i wiesz jakoś na mnie szału nie zrobił. Jest ok, ale chyba spodziewałam się czegoś innego...A powiedz jak oceniasz jego rozmiar?

reklama
ajentka, kobieto, Ty to szalejesz :-)

ja tez sie zastanawiam nad piaskownicą... wczoraj oglądaliśmy takie plastykowe duże zamykane, no ale sama nie wiem... a ta drewniana swietna, poprosze teścia, to zrobi dla Olci i bedzie już w Pl :-)

Dziewczyny super jest siedzieć na brzegu piaskownicy ze stopami w nagrzanym słoneczkiem piasku i stawiać z dzieckiem babki:)mój synek zreszta zawsze wołał mnie zebym z nim w piachu sie bawiła a nie z innymi mamami na ławce:)Moim zdaniem drewniana bardziej przyszłosciowa bo na dłużej a przykrywac tez mozna:)

ja mam obiekcje do drewnianej ma swoje plusy wiadomo ale plastikową moge latwo zamknąć nie napada mi nie nasikaja mi koty,psy ,gołebie.A ta drewniana co pokazala Ajentka niby jest zamkniecie ale widać szparki i naleje sama nie wiem.

Hehe no zaszalałam, czas przystopować.
alex ja Marcelkowi będę najprawdopodobniej zakładać grubsze rzeczy pod spód i będzie ok, moim zdaniem jest dość sczelna, tzn. nie powinno zawiewać przez żadne szparki.
myszowata ja jestem zadowolona, w tym roku np. w coccodrillo nie widziałam lepszych. Co do rozmiaru myślę że może być ciut za duży ale widać po Marcelku że będzie raczej wysokim chłopcem więc myślę że damy radę. Uważam że za tą cenę nic lepszego się nie dostanie. Możliwe że kupimy osobno jeszcze samą kurtkę ale to na pewno na wyprzedaży lub przedsprzedaży tak jak w zeszłym roku mi się udało, że w C&A latem kupiłam młodemu kurtkę za 39,90, która później kosztowała 79,90. Marcel do tej pory w niej śmiga.:tak:

Co do piaskownicy, ja nie widzę problemu deszcz jak deszcz, na placu zabaw całkowicie odsłonięte są piaskownice. A nam na ogrodzie ani koty ani gołębie nie latają, pies wyedukowany:-D Jedynie ptaszki fruwają, ewentualnie mój tatko z M czymś zaklajstrują jeśli wyniknie taka potrzeba;-) Już nie mogę doczekać się wiosenno-letnich miesięcy.:tak:

ajentka co do kombinezonu masz zapewne rację, że za tę cenę nic się lepszego nie trafi. Z tym, że moim zdaniem on jakoś lepiej wyglądał w necie na fotkach niż na żywo:sorry:A i kurteczkę jeszcze też pewnie jakąś dokupię dotakowo. A co do pisakownicy to u nas będzie drewniana

reklama
DSC06042.jpgDSC06041.jpgDSC06044.jpgDSC06047.jpgDSC06045.jpgDSC06039.jpgDSC06040.jpg

nasz ostatnie (sama przed soba przyrzekam:)) łupy aż do czerwca!
buty chyba na sprzedaż

Mazia, wyprzedaż body w cubusie po 9,90, a w auchan po 6,99, ale nie wiem jak z jakością, bo tylko reklamę widzialam

Ostatnia edycja:
Do góry