reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kurcze u nas juz tylko 80cm ubranka jesli chodzi o h&m a reszta to juz powoli w 86 wchodzi, szczegolnie body. A spodnie dresowe z h&m na 80 cm są już za krótkie://

a u nas spodnie pasuja jeszcze 74 chociaz wszyscy mowia ze ma dlugie nogi:confused: body 80 a i pare ubranek juz na 86, ja wlasnie musze looknac czy mam jakas kurtalke na wiosne jak nie to uderzam na all ;-) (mam kupe ubranek kupionych juz wczesniej w duzych pakach na 1-2 latka a i sporo rzeczy podostawalam, leza w reklamowkach w szafie, sama do konca nie wiem co tam jest)

marciaa ta z nexta superancka, bardzo fajna, sama mam podobna wiec fajnie by to wygladalo, pomyslimy bo cena juz wysoka a co bedzie za 2 dni

te nexta to sobie cenią ;-)
no u nas to jest roznie bo dresowki jak u myszy_m 80 przykrotkie ...
karalajna ta zielona zajefajna gdyby nie ta co wylicytowałam to "biłabym sie" o zielona

mamy identyczne ogrodniczki :) całe5zł dałam w naszym ciuszku :)

super ubranka laski wylowilyscie :)

ja licytuje prezent na urodziny Oliwii 3majcie kciuki bo spelnie jej marzenie!!!

Polka, zazdroszczę cen, też je w ciuchu kupilam, ale moje kosztowały niecałe 20zł
swoją drogą ciuchy z nexta super, skuszona tymi ogrodniczkami szperałam na all i kupiłam młodemu krótkie ogrodniczki z bodziakiem
NEXT lato ogrodniczki jeansowe i body żyrafa r. 86 (1405667778) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ekstra są

Polka, zazdroszczę cen, też je w ciuchu kupilam, ale moje kosztowały niecałe 20zł
swoją drogą ciuchy z nexta super, skuszona tymi ogrodniczkami szperałam na all i kupiłam młodemu krótkie ogrodniczki z bodziakiem
NEXT lato ogrodniczki jeansowe i body żyrafa r. 86 (1405667778) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ekstra są

no Kochana u nas ceny są na prawde rewelacyjne 6zł zazwyczaj spodnie tak do 3 lat a 8zł dla starszych i dorosłych, perełki czasem można takie wybrać więc mój Franko ma h&m, next czy coccodrillo w przewadze w szafie za bezcen :) dziś jak prałam to się do siebie uśmiechałam jak przypominają mi się teksty znajomych, kurde Twoj M. musi niezle zarabiac :)

reklama
My ciuszki nosimy od 68 do 80,a kurteczki 86.

Naprawde śliczne ciuchy kupiłyscie,Bartus dostanie jak tata wróci,bo dostał od kumpeli z Norwegi.
polka pochwal sie pózniej:)

Do góry