reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a to nasze kurtki na wiosnę: DSC06033.jpgDSC06034.jpgDSC06036.jpgDSC06037.jpgDSC06035.jpg

ostatni zakup: ogrodniczki
i bluza - prezent od cioci B.

bardzo fajne kurtki :) widze same metki więc nówki. ale naprawdę super. a jakie ceny ?

Yra, tyle, że ja zazwyczaj na wyprzedażach kupuję. ta w kratę to h&m, kupiona na allegro za 50zł, ta mała kratka to 5-10-15 kupiona za 35zl, ta z zielonymi wstawkami to cherokee kupiona za 30zl, więc nie sądzę, że majatek, a że na jednym dziecku nie mam zamiaru poprzestać to "inwestuję"

a co do tematu nosideł: polecam manducę, najbardziej "zdrowe" nosidło dla dziecka, zaraz po chuście, dla mam, ktore planuja jeszcze dzieci tym bardzie, bo można w nim nosić już niemowlę, które tylko zacznie trzymac główkę - ma specjalną wkładkę. Możliwość noszenia z przodu, tyłu, na boku

Ostatnia edycja:
a to spoko ceny, myślałam że pod 100 zł podchodzą, to warto było. najbardziej podoba mi się za z 5-10-15. będziesz mogła stroić do woli hehe :)

reklama
Do góry