Y
yra245
Gość
a właśnie kupujecie 80 czy 86? u nas 86 ewidentnie ubranka za duże, no ale to kwestia marki, bo firma firmie nie równa, więc sprawdzam wymiarami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a właśnie kupujecie 80 czy 86? u nas 86 ewidentnie ubranka za duże, no ale to kwestia marki, bo firma firmie nie równa, więc sprawdzam wymiarami.
yra u mnie 80 jeszcze za dużaale kupuję na 80 aby było na chwilkę
alex ale to nosidło co ty mówisz to nie jest turystyczne? bo ja pisałam o turystycznym takim ze stelażem i plecakiem.
to nosidło też fajne, ja się nad takim zastanawiałam jak kupowałam chustę - ale mój chusta wygrała![]()
Chyba na niedługie wycieczki? Bo jak wziąć dziecko i rzeczy (plecak).nie Polusia, to nosidło ergonomiczne, ale do latania po mieście i na wycieczkach
MANDUCA - nosidło ergonomiczne WYSYŁKA GRATIS! (1439111164) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Chyba na niedługie wycieczki? Bo jak wziąć dziecko i rzeczy (plecak).
My mamy takie nosidła - 2 szt, z tym że jedno jest w innym kolorze, bo starsze. Bardzo je polecam! Są naprawdę ekstra.
Lafuma Nosidełko dla dzieci WALKID, meadow green - sport - sklep internetowy Merlin.pl