reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ale udało mi sie upowlować kurteczke w lumpu z H&Mu za 17 zł :szok: Inne baby z lumpa myslalam ze mnie rozszarpią żywcem bo poprosilam faceta co szedl ze świeżą dostawą by mi ja dał zanim jeszcze na wieszaki powiesił :-) Jutro wkleje fotki:-) no i nieststy nic sobie nie kupiłam:/ po wyprzedazach w galerii pustki albo przebrane i albo za krótkie albo za szerokiue wszytsko:dry: wrrrr

Alex od dzis masz miano łowcy H&Mwskich okazji:-D Świetne ciuszki-zwłaszcza ta zielona bluzeczka a bodziaka mialam takiego samego tylko rozmiar 68!!
Kasia0305 super ciuszki-ja poszukuje rozpinanaych sweterków zwalszcza - takie jakie ty upolowałaś :sorry2:i jestes z Wawy??Z jakiej dzielnicy?? jak chcesz to podam ci namiary na super lumpeks gdzie przewaznie sa ciuszki H&Mu dla dzieci i dla doroslych różnież;-)Cena 79 przy swiezej dostawie a np dzis bylo 39 !! ale warto naprwade ...byly super ciuszki dla chłopców - same markowe rzeczy...zastanawiałam sie czy nie zakupic nie wystawic na allegro bo zarobiłabym napewno a styl bluz taki jak Blu ubiera Adasia:) i romiarówka 86 wzwyż ...nieststy dla dziewczynek mniej było dzis:/

reklama
Dronka ja mieszkam pod Warszawą ( 15 min samochodem),ale bardzo często jeździmy do Warszawy. Byłabym bardzo wdzięczna za namiary na fajne sklepy a gdyby były w okolicy Zoliborza, Bielan czy Woli to już całkiem super:-).
Sweterki rozpinane nabyłam w cubusie i Auchan.

a ja dziś osobiście byłam w NEXT po jakąś wiosenną kurteczkę dla Olci i doopa, same letnie rzeczy już, albo jakieś niedobitki zimowych... żeby jeszcze te zimowe były przecenione, ale nie :baffled:
w sobotę pojadę chyba do h&m

Na życzenie alex nasze zakupy.;-)

Czapka C&A, kaszkiecik H&M, spodnie Marks&Spencer, spodnie C&A, dwie bluzeczki H&M, jedna C&A, wcześniejsze upolowane spodnie H&M. Oczywiście na żywo ubranka wygląddają stokroć lepiej:-p:tak: Sorka za źle obrócone zdjęcia.

Kasiu ale ten lumpeks jest na Pradze Północ wiec nadal jesteś zainetersowana namiarami??
Ajentka super zakupy !! i Pepcco fajne ma ciuszki!! uwielbiam dzieciaczki w jeansach!! ale teraz jak raczkuje moje dzieci powstrzymalam sie od zakładania ich bo wydaje mi sie ze sa niewygodne:/

A to nasza kurteckza na jesien bo rozm 86 ale za niecałe 17 zł WARTO było:D

Załączniki

• P1080379.jpg
    P1080379.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
dronka kurteczka bombowa, za super cenę. Nieźle wyszukałaś. Ja w swoim pobliżu nie mam ani jednego porządnego lumpku a w Poznaniu jak poszłam do jednego takiego dużego to nie umiałam nic wyszukać a inne dobre nawet nie wiem gdzie są. Lepiej mi idzie polowanie na wyprzedażach;-) ale gdybym miała namiary na dobrego lumpka w moim mieście to chętnie skorzystałabym. My jeansików też po domku nie zakładamy tylko rajstopki lub dresy, a zakupione będą na wiosenne spacerki bo to rozmiar 86 a patrząc na Marcelka wzrost obecnie to wiosną powinien w nich śmigać.:tak:

reklama
Do góry