reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

new collection w reserved fajne kurteczki wiosenne :-) nie drogo ale nie kupilam cos ostatnio jestem wybredna
mlody ma tak maly juz drugi kombinezon ze szok......i co ja mam teraz zrobic :p

reklama
Ajentka jak rozm 86 no to Marcelek będzie już śmigał na nóżkach więc super!! Ja tez nie umiem szukac w lumpkasch - wyjątkiem jest ten jeden co teściowa mi namiary dała :) a tak do tej pory było allegro i sklepy i potrafilam fortune wydawac na nowe ciuszki w smyku czy H&Mie:/
Kasia tak tez myślałam że za daleko:/
Peperka ty chyba z Żoliborza wiec bedziesz miala blizej:) Lumpeks jest na ul Targowej , po stronie stadionu Xlecia - na przeciewko Kijowskiej. Po drugiej stronie jest Jysk i Biedronka. Przystnek tranwajem Kijowska jak byś jechała np 28. i to jest przed wiaduktem. Tylko uważac trzeba bo Targowa to zagłębie lumpeksów by nie pomylić się ale ten ma niebieską elwację na zwenątrz i żółty napis "Tania odzież" lub "Odzież na wagę" nie pamiętam:) i na wystwie jest podana cena za kilogram :):) I naparwde to jedyny lumpeks do ktorego chodze bo wiem ze zawsze cos znajde i mają nie zniszczone ciuszki z przewagą markowych!! Jaby co to pytaj:)

Ajentka jak rozm 86 no to Marcelek będzie już śmigał na nóżkach więc super!! Ja tez nie umiem szukac w lumpkasch - wyjątkiem jest ten jeden co teściowa mi namiary dała :) a tak do tej pory było allegro i sklepy i potrafilam fortune wydawac na nowe ciuszki w smyku czy H&Mie:/
Kasia tak tez myślałam że za daleko:/
Peperka ty chyba z Żoliborza wiec bedziesz miala blizej:) Lumpeks jest na ul Targowej , po stronie stadionu Xlecia - na przeciewko Kijowskiej. Po drugiej stronie jest Jysk i Biedronka. Przystnek tranwajem Kijowska jak byś jechała np 28. i to jest przed wiaduktem. Tylko uważac trzeba bo Targowa to zagłębie lumpeksów by nie pomylić się ale ten ma niebieską elwację na zwenątrz i żółty napis "Tania odzież" lub "Odzież na wagę" nie pamiętam:) i na wystwie jest podana cena za kilogram :):) I naparwde to jedyny lumpeks do ktorego chodze bo wiem ze zawsze cos znajde i mają nie zniszczone ciuszki z przewagą markowych!! Jaby co to pytaj:)
wydaje mi sie, ze niebiesko- zolty lumpeksik tez jest w centrum na przeciwko Sphinksa przy mcdonaldzie. Kiedys jako panna jeszcze studiujaca chodzilam tam po rzeczy dla siebie. Super byly.

w centrum to juz chyba nie ma ;)

hmm tam na targowej kolezanka mi w jednym kupuje czasem ubranka, czesto z metkami jeszcze, moze to ten sam? :)
wiem ze na kabatach jest jakis super lumpeks, tylko musialabym sie dopytac kolezanki

w sumie to ja mam juz mnostwo ubranek na 86 i 92 po wyprawach do stanow, ale przy okazji zawsze mozna cos obejrzec jeszcze ;)

dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was widziała w tesco w tej promocji co były całe kartony pieluch pampers rozmiar 4+, bo ja wczoraj przeryłam swoje tesco i niestety nie ma:(

reklama
dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was widziała w tesco w tej promocji co były całe kartony pieluch pampers rozmiar 4+, bo ja wczoraj przeryłam swoje tesco i niestety nie ma:(
tak szczerze to ja widzialam tylko 3,4,5. W sumie to mnie tylko 5 interesowaly, wiec moglam nie zauwazyc.
Ale swoja droga wczoraj widzialam, ze ta promocja pampersow , ktora byla po 99.95 (chyba taka byla cena), w moim Tesco teraz kosztuja 109 zł :eek:

Do góry