reklama
alex___
Fanka BB :)
chętnie kupiłabym taką kurteczkę (np od dziadków w prezencie na urodzinki), myślicie, że znajdzie się jeszcze jakaś na all?
napisz do tej kobitki, u której Ajentka kupiła. ja tam ostatnio kupiłam koszulkę i chciałam jeszcze, odpisała mi, że będą za tydzień i spokojnie mogę poczekać
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ajentka ale super... trafilas niezle. Poczekam moze wystawi jak nie to moze kupie inna )
w ogole mojego Ł. kuzyn pojechal do Stanow na 3 mies i mzoe sciagne kurtalkę jakąs i małego obkupie na zas marzy mi sie dla malego maerykanska kurtka juz widze jak w niej smiga
w ogole mojego Ł. kuzyn pojechal do Stanow na 3 mies i mzoe sciagne kurtalkę jakąs i małego obkupie na zas marzy mi sie dla malego maerykanska kurtka juz widze jak w niej smiga
Ja wczoraj w lumpku kupilam malemu roll upy z mark&spencer z tygryskiem z kubusia puchatka,koszulke w ogole nie zniszczona z cherokee i zajebista kamizelke jakas angielska za wszystko dalam 12 zl bo wcozraj bylo 30 zl za kg.A na wycenionym wychcaczylam tak superowa koszule za 7 zl ale kasy sobie tyle nie wzielam a karty do bankomatu zapomnialam.Moze jutro jeszcze bedzie wisiec oby bo jest czaderska!!!!!! by mial akurat na wesele mojego brata na przyszly rok,mam nadzieje,ze nikt jej nie kupil!
z nowych ubran to malemu cos rzadko kupuje na prawde.Po prostu moim zdaniem to strata pieniedzy jak moge miec cos rownie fajnego za grosze tyle ,ze kupionego w lumpku czy na allegro a taka jest prawda ,ze jest to kupowane na jeden sezon.Nowe kupuje przewaznie w tesco jak jest wyprzedaż,albo w takim tanim sklepie z ubrankami.Ostatnio kupilam super kurtke na wiosne z topolino za 24 zl tylko ,ze metki byly wyprute.
z nowych ubran to malemu cos rzadko kupuje na prawde.Po prostu moim zdaniem to strata pieniedzy jak moge miec cos rownie fajnego za grosze tyle ,ze kupionego w lumpku czy na allegro a taka jest prawda ,ze jest to kupowane na jeden sezon.Nowe kupuje przewaznie w tesco jak jest wyprzedaż,albo w takim tanim sklepie z ubrankami.Ostatnio kupilam super kurtke na wiosne z topolino za 24 zl tylko ,ze metki byly wyprute.
Ja tez ostatnio upolowałam super rzeczy dla Oleńki w lumpku. A z tego jestem najbardziej zadowolona Była nowiutkia z metką i kosztowała 14 zł.
Zobacz załącznik 323368
Zobacz załącznik 323368
Alex dzięki za linki :*zaraz oblookam coś dla mojej ksieżniczki
Ajentka super kurteczka dla Marcelka
Nessia bombowa kurteczke Oli kupilas - ze takie okazje sie zdarzają !! WOW
A ja byłam w Lidlu i kupialm pampersy 4 - ale sa jakies inne od tych nie promocyjnych:/ mam nadzieje ze będa chłonąć siuśki tak jak inne pampki i kupilam 6 par rajstop - i musze powiedziec ze jestem w totalnym szoku jakośćia ich- są zajebiaszcze!!!!!! Jak kupilam Early Daysy na allegro za 32 zł za 3 sztuki to nawet w połowie nie dorównuja ich jakością:/
Ajentka super kurteczka dla Marcelka
Nessia bombowa kurteczke Oli kupilas - ze takie okazje sie zdarzają !! WOW
A ja byłam w Lidlu i kupialm pampersy 4 - ale sa jakies inne od tych nie promocyjnych:/ mam nadzieje ze będa chłonąć siuśki tak jak inne pampki i kupilam 6 par rajstop - i musze powiedziec ze jestem w totalnym szoku jakośćia ich- są zajebiaszcze!!!!!! Jak kupilam Early Daysy na allegro za 32 zł za 3 sztuki to nawet w połowie nie dorównuja ich jakością:/
asia2702
Mazia ja mam dokładnie takie samo zdanie na temat ubranek jak Ty
Dronka może to te pampersy, co ostatnio kupiłam w tesco, mają inne wzorki i są w kropeczki? Też się zdziwiłam i miałam obawy, czy będą ta samo chłonne, ale moim zdaniem różnią się tylko tymi obrazkami.
Dronka może to te pampersy, co ostatnio kupiłam w tesco, mają inne wzorki i są w kropeczki? Też się zdziwiłam i miałam obawy, czy będą ta samo chłonne, ale moim zdaniem różnią się tylko tymi obrazkami.
Y
yra245
Gość
mazia ja też identycznie jak ty. ja niewiem w sumie co mały ma z nowych rzeczy , rzadko kupuje, bardzo rzadko, najczęściej z lumpków albo allegro. szkoda mi kasy, za drogie to wszystko, kurteczkę na wiosnę też pewnie kupimy jakąś używaną, jasiu tak szybko rośnie że chyba bym majątek wydała. a niektóre rzeczy używane wyglądają jak nówki.
asia my też kupiliśmy takie inne jakby te pampersy z kropeczkami, i powiem ci od nich jakby zaczęły się otarcia na łydeczkach u jasia w miejscach zakończenia. chyba jutro kupię limolag, bo już sama niewiem,
dziś kupiliśmy na próbę te pomarańczowe w opakowaniu pampersy zobaczymy jak się sprawdzą. w lidlu niebieskich już nie było, a stała cena niebieskich pampersó to dobre ponad 50 zł, a te 40 zł. a jednak nadal pampers. no zobaczymy
asia my też kupiliśmy takie inne jakby te pampersy z kropeczkami, i powiem ci od nich jakby zaczęły się otarcia na łydeczkach u jasia w miejscach zakończenia. chyba jutro kupię limolag, bo już sama niewiem,
dziś kupiliśmy na próbę te pomarańczowe w opakowaniu pampersy zobaczymy jak się sprawdzą. w lidlu niebieskich już nie było, a stała cena niebieskich pampersó to dobre ponad 50 zł, a te 40 zł. a jednak nadal pampers. no zobaczymy
reklama
k_aralajna
ja ostatnio kupilam dada nr 4, po raz pierwszy skusilam sie na biedronkowe, i jak zadne oprocz pampersow mnie nie zadowalaly (a kupowalam juz wiele rodzai) tak z tych jestem super zadowolona, sa prawie tak miekkie jak pampersy,a ta cena swietna!!
yra otarcia na lydeczkach czy na udach?? bo pampersy chyba koncza sie na udach...?
u nas takie otarcia byly po hugisach
yra otarcia na lydeczkach czy na udach?? bo pampersy chyba koncza sie na udach...?
u nas takie otarcia byly po hugisach
Ostatnia edycja: