reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

no niestety ceny sa jakie są...

tezmusze pomysleć o wiosennej kurtce dla Olci, bo jak na razie kupiłam tylko taka zupełnie cienką.

reklama
co do rajstop, to dla mnie najlepsze są Tuptusie firmy Syntex. Są drogie, ale u mnie w mieście jest oddział z hurtownią i można kupić dużo taniej niż w sklepie. No i jeszcze rajstopki z lumpka są super jakościowo.

ajentka ale super... trafilas niezle. Poczekam moze wystawi jak nie to moze kupie inna :))
w ogole mojego Ł. kuzyn pojechal do Stanow na 3 mies i mzoe sciagne kurtalkę jakąs i małego obkupie na zas :) marzy mi sie dla malego maerykanska kurtka :D juz widze jak w niej smiga:D

Ja wczoraj w lumpku kupilam malemu roll upy z mark&spencer z tygryskiem z kubusia puchatka,koszulke w ogole nie zniszczona z cherokee i zajebista kamizelke jakas angielska za wszystko dalam 12 zl bo wcozraj bylo 30 zl za kg.A na wycenionym wychcaczylam tak superowa koszule za 7 zl ale kasy sobie tyle nie wzielam a karty do bankomatu zapomnialam.Moze jutro jeszcze bedzie wisiec oby bo jest czaderska!!!!!! by mial akurat na wesele mojego brata na przyszly rok,mam nadzieje,ze nikt jej nie kupil!

z nowych ubran to malemu cos rzadko kupuje na prawde.Po prostu moim zdaniem to strata pieniedzy jak moge miec cos rownie fajnego za grosze tyle ,ze kupionego w lumpku czy na allegro a taka jest prawda ,ze jest to kupowane na jeden sezon.Nowe kupuje przewaznie w tesco jak jest wyprzedaż,albo w takim tanim sklepie z ubrankami.Ostatnio kupilam super kurtke na wiosne z topolino za 24 zl tylko ,ze metki byly wyprute.

Alex dzięki za linki :*zaraz oblookam coś dla mojej ksieżniczki:)
Ajentka super kurteczka dla Marcelka:)
Nessia bombowa kurteczke Oli kupilas - ze takie okazje sie zdarzają !! WOW

A ja byłam w Lidlu i kupialm pampersy 4 - ale sa jakies inne od tych nie promocyjnych:/ mam nadzieje ze będa chłonąć siuśki tak jak inne pampki:) i kupilam 6 par rajstop - i musze powiedziec ze jestem w totalnym szoku jakośćia ich- są zajebiaszcze!!!!!! Jak kupilam Early Daysy na allegro za 32 zł za 3 sztuki to nawet w połowie nie dorównuja ich jakością:/

Mazia ja mam dokładnie takie samo zdanie na temat ubranek jak Ty;)
Dronka może to te pampersy, co ostatnio kupiłam w tesco, mają inne wzorki i są w kropeczki? Też się zdziwiłam i miałam obawy, czy będą ta samo chłonne, ale moim zdaniem różnią się tylko tymi obrazkami.

mazia ja też identycznie jak ty. ja niewiem w sumie co mały ma z nowych rzeczy , rzadko kupuje, bardzo rzadko, najczęściej z lumpków albo allegro. szkoda mi kasy, za drogie to wszystko, kurteczkę na wiosnę też pewnie kupimy jakąś używaną, jasiu tak szybko rośnie że chyba bym majątek wydała. a niektóre rzeczy używane wyglądają jak nówki.

asia my też kupiliśmy takie inne jakby te pampersy z kropeczkami, i powiem ci od nich jakby zaczęły się otarcia na łydeczkach u jasia w miejscach zakończenia. chyba jutro kupię limolag, bo już sama niewiem,

dziś kupiliśmy na próbę te pomarańczowe w opakowaniu pampersy zobaczymy jak się sprawdzą. w lidlu niebieskich już nie było, a stała cena niebieskich pampersó to dobre ponad 50 zł, a te 40 zł. a jednak nadal pampers. no zobaczymy

reklama
ja ostatnio kupilam dada nr 4, po raz pierwszy skusilam sie na biedronkowe, i jak zadne oprocz pampersow mnie nie zadowalaly (a kupowalam juz wiele rodzai) tak z tych jestem super zadowolona, sa prawie tak miekkie jak pampersy,a ta cena swietna!!

yra
otarcia na lydeczkach czy na udach?? bo pampersy chyba koncza sie na udach...?:confused:
u nas takie otarcia byly po hugisach:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry