reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja też nie mam z kim zostawić młodego, więc pracuję kiedy M jest w domu
poszukaj na necie - ankiety jakieś, swego czasu robiłam ankiety dla radia i płacili 50zl od ankiety, fakt długaśna była, ale kasa fajna

karalajna - jestem kuratorem

reklama
ja też nie mam z kim zostawić młodego, więc pracuję kiedy M jest w domu
poszukaj na necie - ankiety jakieś, swego czasu robiłam ankiety dla radia i płacili 50zl od ankiety, fakt długaśna była, ale kasa fajna

karalajna - jestem kuratorem
heh, tylko ja mieszkam w malym miasteczku, a do najblizszego wiekszego miasta mam 30 km , tutaj takich ofert nie ma.

no nic, zaczne sie rozgladac.

Szalejecie z zakupami:)Też lubię lumpeksiki ,niestety u nas na osiedlu nie ma ani jednego ,dopiero w centrum.Na spacerku najfajniej wstąpic z marszu zawsze coś oko wyłapie:)niech tylko zrobi sie cieplej to podjade na spacer w inne dzielnice:)
Bandamek mamy kilka po braciszku,sama noszę na głowie zamiast opaski :)

Ostatnia edycja:
maborka kupiliśmy ostatnio taki sam. Super jest, wszystkie zabawki ładnie poukładana ale na widoku.:tak:
alex ekstra zakupy. ja też uwielbiam h&m. Jutro przed pracą muszę zaliczyć lidla z nadzieją że coś jeszcze się zostanie i do galerii malta zahaczyć o zarę, cocodrillo, mothercare i oczywiście h&m w poszukiwaniu dziecięcych skarbów:-) O sobie zapominam;-)
Monia Nie gniewaj się ale ja trochę do końca nie mogę zrozumieć dlaczego zrezygnowałaś z allegro (może czegoś nie doczytałam), miałaś tyle fajnych ciuchów (wiem bo sama kilka kupiłam i mały w nich śmiga). Wiadomo że wymagało to czasu i poświęcenia ale każda praca wymaga, no i robiłaś to w domu. Pamiętam że pisałaś o zablokowaniu konta, trzeba było otworzyć kolejne na męża. Teraz pisałaś że ciuchy rozdałaś a kupę kasy zapłaciłaś za nie. Szkoda, ja chętnie jeszcze coś odkupiłabym od Ciebie, wiele dziewczyn również bo się dopytują. No nie wiem, chyba że stratna na tym byłaś. Nie obraź się, tak mnie to zastanowiło po prostu.:tak:

Posłałam wczoraj męża po pampersy do lidla, okazało się, że rano wszystkie zostały wykupione :szok: Bez sensu to. Wielka niby promocja, a po południu można pomarzyć o zakupach :-(

Asia, mój M trzy lidle zjechał wczoraj rano i w żadnym nie było "4". Siostrę do kolejnego posłałam - też nie było. Sprzedawczyni powiedziała, że wcale nie dostali. Tska promocja chyba na te co im nie schodzą

Alex ależ super ciuszki zakupiłaś!!!!!!!!!!! ZAZDROSZCZE !! ja juz na wyprzedaże sie nie załapałam wiec pozostaje allegro i lupki :/ Chociaz dobre i to:)

Ja ostatnio sobie kupilam spodnie w Big Starze - nietety bez promocji ale co zrobic jak sie spodobały:) - bo po ciąży wszytskie mam zciachane ale bluzki to z lumpów...jutro umówilam sie z teściówką i jade do galerii po sweretki jakieś porządne . Mam nadzieje ze cos mi wpadnie w ręce:)

reklama
Monia Nie gniewaj się ale ja trochę do końca nie mogę zrozumieć dlaczego zrezygnowałaś z allegro (może czegoś nie doczytałam), miałaś tyle fajnych ciuchów (wiem bo sama kilka kupiłam i mały w nich śmiga). Wiadomo że wymagało to czasu i poświęcenia ale każda praca wymaga, no i robiłaś to w domu. Pamiętam że pisałaś o zablokowaniu konta, trzeba było otworzyć kolejne na męża. Teraz pisałaś że ciuchy rozdałaś a kupę kasy zapłaciłaś za nie. Szkoda, ja chętnie jeszcze coś odkupiłabym od Ciebie, wiele dziewczyn również bo się dopytują. No nie wiem, chyba że stratna na tym byłaś. Nie obraź się, tak mnie to zastanowiło po prostu.:tak:

Ajentka wiesz czemu? srednio mi sie to oplacalo. Fakt, niektore schodzily ladnie, ale zeby wystawic aukcje, to musialam poswiecic na to tak naprawde duzo czasu. Zrobic zdjecia, pomierzyc, obrobic, opisac, zrobic aukcje, wystawic.. no i potem wysylac. Poprostu nie mialam na to czasu. A zeby zarobic to musialabym kilka aukcji dziennie wystawic, a dziecko mi nie dawalo. Musialabym siedziec po nocach i obrabiac zdjecia. Poza tym to byl okres, kiedy moje dziecko budzilo sie co 1,5-2 h. Bylam wycienczona. Troche zaluje, ale juz nie mialam sily. No i nie przynosilo to zyskow na dluzsza mete. Bo na ubrankach zarabialam okolo 2-3 złote, a do tego jeszcze allegro pobieralo prowizje i od wystawienia i od sprzedazy.
Trudno.

Do góry