reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
za 99 pln jest booooooooska kurtka na wiosne a la bejsbolowa amerykanska...bez kapturka rekawy ma hcyba skorzane a restza materiałowa booooskaaa

Widziałam tą kurtkę, no i myślę...;-)

Dziewczyny chcę kupić ten kombinezon z tchibo i zgłupiałam z rozmiarem. Blu mówi że wypadają duże ale 74/80 nie wyobrażam sobie kupić na przyszłą zimę, alex ponawiam pytanie jak oceniasz rozmiar? Bo już sama nie wiem 74/80 za małe a 86/92 za duże:confused:

W H&M nędza już z wyprzedaży ale udało mi się jeszcze upolować jeansy dla małego na wiosnę za 20zł i buzeczkę też za 20zł.

Ostatnia edycja:
ajentka ja zamówiłam 86/92 - teraz mocno myślę, czy rzeczywiście dobrze zrobiłam taki wybierając i czekam z niecierpliwością co odpisze alex bo kupiłam u nich 5-pack body 86/92 i są lekko tylko za duże - Młody już je nosi:sorry:

Jak dla mnie jest ok, tak jak pisała Blu, kurtka pewnie będzie trochę duża, ale do zniesienia. Chcecie to Wam później wymierze i podam szczegóły (?)

Dronka, wyprzedaże w Cubusie już są od kilku tygodni, w niedzielę zaczeły się finalne, więc nie wiem czy jeszcze coś sensownego dostaniesz

Kupiłam kombinezon na zime i długo w nim nie pochodziła, niby 80 ale jednak małe 80.Kupiłam drugi na 86 i nosi teraz ale jest ciut za luźny.mam jeszcze kurteczke na 80 i jest za duża. Różne firmy różne rozmiary. Nie brakuje ładnych rzeczy dlatego juz na tak wielki zapas nie kupuję:)Haha ale dzis jak dzieci chwilke dały odsapnąć patrzyłam za sukienkami na lato:)

dziewczyny podziwiam odwagę aby kupić dziecku już coś na przyszłą zimę. ja jednak miałabym obawy.
Kombinezon spokojnie się sprzeda na Allegro i jeszcze się zarobi. Bez przesady z tą odwagą ;) Ja kupiłam Adasiowi w lecie kurtkę Coccordillo za 40 zł nową z metkami, więc jakby była za mała czy za duża, to też bym sprzedała z zyskiem. A teraz bym zapłaciła za taką kurtkę 120 zł, więc się opłaca zaryzykować.

ja wstrzymuję się z zakupami na przyszłą zimę, a za to dzisiaj skoczyłam do h&m'u i kupiłam dresy dla Niniego (cena regularna) pasek za 5zł (na dziale chłopięcym) :-) body dla córy Brata 5zł i skarpetki antypoślizgowe 14.90 - ceny bez szału ale drobnostkę da się wyłowić :)

reklama
ja mlodemu nie kupuje na zaś bo np. h&m ma zawyzone, 5 10 15 też i to tak roznie...
body z tesco nop. 9-12 ma juz zamałe...czemu nie moga szyc tak samo?
ja mam 2 kobminezony na 74 i co...chyba je schowam do szafy. Jden jeszcze moze ponosic bo ma stopki wyciete i sie dopina paputki ale w tym drugim podkurczone paluszki ma

a tschibo ma body? jakie gatunkowo?

a ja mlodemu chyba funde szelki no z dupska zjedza wszystko

Do góry