Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
za 99 pln jest booooooooska kurtka na wiosne a la bejsbolowa amerykanska...bez kapturka rekawy ma hcyba skorzane a restza materiałowa booooskaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za 99 pln jest booooooooska kurtka na wiosne a la bejsbolowa amerykanska...bez kapturka rekawy ma hcyba skorzane a restza materiałowa booooskaaa
ja rowniez, kupilam kilka rzeczy na wyrost i okazalo sie, ze mimo iz policzylam miesiace, to jednak letnie ciuchy powinien juz nosic, pozniej moga okazac sie za male..dziewczyny podziwiam odwagę aby kupić dziecku już coś na przyszłą zimę. ja jednak miałabym obawy.
Kombinezon spokojnie się sprzeda na Allegro i jeszcze się zarobi. Bez przesady z tą odwagądziewczyny podziwiam odwagę aby kupić dziecku już coś na przyszłą zimę. ja jednak miałabym obawy.