reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

myszowata, też wzięłam, chociaż Blu trochę mnie zmartwiła, że może być za duży:/
a skoro już o okazjach - od 31.01 w lidlu pampresy jumbo pack za 39,90

reklama
jak dla mnie to te 145 zł to tylko wydanie kasy w błoto. po pierwsze dlatego że stopka tak szybko z nich wyrośnie a nie kupi się przecież za wielkich o 3 numery. inne firmy też mają super buciki np elefanten, befado. a poza tym czy wygodne by nam było w butach bawić się? mnie się nie wydaje aby to było fajne i potrzebne. ale to tylko moje zdanie więc możecie się z tym nie zgodzić. Julkę wychowałam długo bez butów. zakładałam jedynie jak szłyśmy na spacer,po domku chodziła albo w skarpetach z abs albo na boso. i wiecie co ma 6 lat i nie ma platwusa, a wiele jej rówieśników ma, nie mówię że to od chodzenia w butach, ale myślę że trochę prawdy tym jest aby ta stopa pracowała jednak bez jakiś udziwnień.

Ja kupiłam buciki za namową mamy i nie nosi ich. Zawitkowski w mama tato co ty na to pisze ze najlepiej na boso albo skarpetki....dopiero jak bedzie sam pewne kroki robil to buciki i jest opisane w tej ksiazce co powinien miec dobry bucik...my mamy befado sa fajne. Jednak wymienilabym zapiecie na rzep.

myszowata, też wzięłam, chociaż Blu trochę mnie zmartwiła, że może być za duży:/
a skoro już o okazjach - od 31.01 w lidlu pampresy jumbo pack za 39,90
Spoko, myślę że się nada na przyszłą zimę. Karol w nim chodził, chociaż kurtka była trochę za duża (bo one mają dość krótkie spodnie, takie jakby narciarskie). Kurtkę nosił jeszcze w trzecią zimę, czyli rok temu.

A tak wyglądał w lutym 2008 (czyli miał prawie 2 latka)

DSCF2916.JPG

DSCF2917.JPG

marciaa nie wiem czy dobry pomysl te rzepy bo moj wlasnie rzepy to samodzielnie sobie rozpina i sciaga... ale pewnie sznurowki tez by rozwiazywal... he he

Polusia ja nie wiem czy platwus (platfus?) jest od butow.
Moja mama , mnie i siostre chowala tak samo, w wysokich butach takich starodawnych co stabilizowaly kostke i ja nie mam platfusa a siostra ma. hmm..

Pawelek z reguly jest bez butow w samej rajstopce lub w rajstopce i skarpetce. Buciki od swieta.

reklama
H&M są jeszcze wyprzedaże. Rękawiczki, czapki, szaliki po 5zł. Kupiłam też Olkowi kurtkę za 30zł. W Smyku też wyprzedaże - ciapy (15zł), buciki, sandały, czapki (15zł), kurtki. Ja bardzo nie nakupowałam, bo nie jesteśmy przy kasie, ale normalnie to bym trochę obkupiła małego na przyszłość.

Do góry