reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

qrcze ... u nas w h&m'ie już po świętach nic nie było :((( . . . wszystko wymiecione :-(

Tylko rękawiczki za 5 zł kupiłam i 2 t-shirty na dziale chłopięcym :sorry2: niewiele :dry:

reklama
U nas też w hm wszystko wymiecione i letnia kolekcja już wchodzi.

Ja za to poszalałam w tym miesiacu w Tesco, chyba z dwie stówki tam wydałam, nooo ale obok takich promocji nie mozna było przejść obojetnie, bluzeczki po 8-13 zł były, a komplet:bluzka+rajstopki+sukienka jeansowa-ogrodniczka za 30 zł wyhaczyłam!

powiem tak - ja kupiłam te gucie, ale nie wiem czy był to do końca trafny wybór - raz wydają mi się właśnie bardzo usztywniać stopę, a dwa moje dziecko mam wrażenie czuje się w nich "ograniczone" i nie ma za bardzo ochoty np na wstawanie w nich...
alex dzięki za cynk - kombinezon zamówiony:-)widziałam, że na wyprzedaży w coccodrillo tyle kosztuje sama kurtka, więc nie ma się co namyslać...

Dostałam dzisiaj kombinezon - boski jest!

Ja czekam na wyprzedaże w Cubus " pół ceny z pół ceny " cz jakoś tak. 1/4 początkowej ceny. Zawsze udało mi się coś fajnego kupić. Pytałam w Arkadii - ma być ale nie chciała mi dziewczyna powiedzieć kiedy- trzeba zaglądać.:-)

Ja czekam na wyprzedaże w Cubus " pół ceny z pół ceny " cz jakoś tak. 1/4 początkowej ceny. Zawsze udało mi się coś fajnego kupić. Pytałam w Arkadii - ma być ale nie chciała mi dziewczyna powiedzieć kiedy- trzeba zaglądać.:-)

Kasia, kiedy pytałaś? Dostaję zawsze dzień przed akcjami smsa od Cubusa (kiedys przy zakupach brali moj nr) i w sobotę dostałam esa, że zaczynają finanlną wyprzedaż już od 10zł. Jak mam być szczera, ta kolekcja wcale mi się nie podoba, zawsze nakupuję młodemu, a teraz tylko dwie bluzki

Byłam w H&Mie - PUSTKI:/ kupilam bez promocji sweterk dla małej za 30 zł - ale tak aby poprwic sobie humor bo nastwilam sie na mega pomocje a tu dooopa blada!!! dajcie znać kiedy w Cubusie będą wyprzedaże:)

reklama
Do góry