reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

marela :) wiesz nie obraz się :) ale usmiałam się z M. Mamy 3dzieci i w życiu nie przyszło nam do głowy kupowanie czegoś takiego. A w ogóle pierwszy raz w życiu to widzę :) Dziecko trzeba przyzwyczaić do naturalnych sytuacji właśnie taką jest mycie włosów i główki maluszkom :)bez zbędnego udziwniania.
Ale może faktycznie jest jakas mama co używa chętnie przeczytam opinię :)

A my na 3 następne miesiace zaopatrzeni w ciuchy dla Franko. Trochę z wyprzedaży, trochę w naszym lokalnym ciuszku!!! Mamy 3pary nowych jeansów bo ja nie lubię mojego synka w dresach :) no i poszukiwania wiosennej kurtki trwają :(

reklama
co do tego ronda to porażka : Julka dostała takie cóś od babci i powiem Wam że było jeszcze gorzej niż jak myłam normalnie prysznicem. osobiście nie polecam tego :)

byłam dziś w mothercare i są duże wyprzedaże np ja kupiłam 7 szt body z dł rękawem za 45 zł a było za 89 zł. i takie fajne wzorki np z lwem , słoniem, żyrafą :) takie wiosenne ") sztruksiki kupiłam za 14 zł a były 59 zł. więc z zakupów jestem zadowolona :)

n&h - nie wiedziałam:), dzięki za info

ja po wczorajszych zakupach w Forum - adidasy w zarze za 35zł, bluzka z długim rękawem i napisem "we are the champions" z zary za 12,90, koszulki na lato w h&m po 19,90 (regularna), skarpetki antypoślizgowe z Cubusa 2 pary za 9,90 (granatowe z narysowanymi sznurówkami) i super spodnie z rekids za 25. Generalnie jestem zadowolona, ale bez większego szału. Wspomniany Cubus w tym roku mnie zawiódł, jak w zeszłym obkupiłam tam Młodego maksymalnie, tak w tym kicha

Fajne ciuchy można znaleźć w Zarze, ceny niższe już chyba nie będą, płaszczyki dziewczęce i kurtki chłopięce super

dzięki dziewczyny;), wiem ze koleżanka ma i mówiła że jest to bardzo fajne i u niej się sprawdziło ale wolałam się Was jeszcze poradzić ;), zobaczymy czy kupimy czy nie ;) bo ja nad tym myślę jeszcze .

Polka - nie obrazam sie tak łatwo ;) A w ogole to sama prosiłam o porade ;) a mozesz miec swoje zdanie przeciez. Tylko ze ja myje codziennie głowke, i maly nieraz boi sie polewania, a w rodzinie mam przypadki osob ktore boja sie wody , wiec nie chce zeby i on zaczal sie bac .

Ostatnia edycja:
u nas kąpiemy sie pod prysznicem, no i roznie z tym myciem głowy czasem jest spoko i nie marudzi a czasem sie drze i chce uciekac, zalezy od stopnia zmeczenia, raczej nie bede jakichs ochraniaczy kupowac bo wiecej zachodu za zakladaniem tego bedzie niz pozytku :) my w sumie tylko 2 razy w tygodniu glowe myjemy

byłam dziś w mothercare i są duże wyprzedaże np ja kupiłam 7 szt body z dł rękawem za 45 zł a było za 89 zł. i takie fajne wzorki np z lwem , słoniem, żyrafą :) takie wiosenne ") sztruksiki kupiłam za 14 zł a były 59 zł. więc z zakupów jestem zadowolona :)
tez kupilam te body dla Redanka :tak:

marela tutaj jeszcze oprocz tego ronda sa takie kubki, ale nie wiem jak jest w praktyce...
Shampoo Rinse Cup - Blue : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

powiem Wam ze my juz dlugo lekko polewamy oczy woda czasem specjalnie i mlodemu to bez roznicy a łepek tez myjemy codziennie :)

musze isc do mother...fajowe body maja :)

reklama
Do góry