reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Tez mamy ten vtech pchacz, i tez jestem bardzo zadowolona. Redan do tej pory potrafi sie zajac tym panelem przez kilkanascie minut. Z innymi zabawkami nie jest juz tak dobrze - 5 sekund i koniec zabawy. A na panelach rzezcywiscie na poczatku lepiej nie. Redan dopiero jak juz sprawniej sobie radzil zaczelam go dopuszczac do paneli, i sie nie slizga...ale tylko na antyposlizgowych skarpetkach ;-)

Kupiłam ostatnio Miksowi takie oto buciki,...tylko chyba źle mu w tych pierwszych wymierzyłam stopkę bo są za duże...no a te drugie celowo takie duze kupiłam.:-D

ZDROWOTNE TRZEWIKI NA RZEPKI Dr.Fabio 370246 R. 21 (1302574442) - Aukcje internetowe Allegro
PROFILOWANE PÓŁTRZEWIKI SKÓRA NAT(1520) R. 24 (1291041392) - Aukcje internetowe Allegro

jeśli chodzi o Mikołajki to nie wiem co Mikusiowi kupić... on nie bardzo lubi zabawki... może jakieś ciuszki...ech

o to jest ciekawe : http://allegro.pl/krzeselko-uczydelko-po-polsku-fisher-price-od-ss-i1303040926.html

Ostatnia edycja:
Kupiłam ostatnio Miksowi takie oto buciki,...tylko chyba źle mu w tych pierwszych wymierzyłam stopkę bo są za duże...no a te drugie celowo takie duze kupiłam.:-D

ZDROWOTNE TRZEWIKI NA RZEPKI Dr.Fabio 370246 R. 21 (1302574442) - Aukcje internetowe Allegro
PROFILOWANE PÓŁTRZEWIKI SKÓRA NAT(1520) R. 24 (1291041392) - Aukcje internetowe Allegro

jeśli chodzi o Mikołajki to nie wiem co Mikusiowi kupić... on nie bardzo lubi zabawki... może jakieś ciuszki...ech

o to jest ciekawe : KRZESEŁKO UCZYDEŁKO PO POLSKU FISHER-PRICE OD SS (1303040926) - Aukcje internetowe Allegro

krzeselko fajne, ale slizga sie na panelach.

mcgosia
To krzeselko super ja planuje malej na roczek kupic moje siostrzenica takie ma i bardzo lubi je. A czy na panelach sie slizga niewiem moja siorka tez ma panele ale nic nie mowila.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry