reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
E-kord to troszke Mikołaja odciążyłaś:)
W biedronce co roku po Bożym Narodzeniu, zabawki które zostały sprzedaja za połowę.W zeszłym roku kupiliśmy na grosze piekny, wielki wóż strażacki sterowany z wyciąganą metrową drabiną, światłami i dżwiekiem .Super miał mały radochę mimo że dopiero co gwiazdor go obdarował:)Ogólnie fajna gazetka z biedronki.Synek marzy o teleskopie ale nie wiem czy nie za madra to zabawka bo od 6lat jest zalecana.A dziadkowie maja pokupywać gry rodzinne.
Mcgosia my jeżdzimy juz pare miesięcy taką spacerówka parasolka DELTIM DELTI DOT Alu 2010 + ocieplacz kur0zł W-wa (1297722543) - Aukcje internetowe Allegro ale kupywalismy w hurtowni w Zielonej Górze za 450. Mamy różowy.
p210710105801.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ostatnia edycja:
nesiaa dzięki za link gazetka super! Chyba się skuszę na ślimaka z FP bo rzeczywiście cena bardzo rozsądna patrząc podług allegro + przesyłka. Mały ma juz schowaną w babci szafie Myszkę Miki z Biedronki od babci i dziadka na mikołaja. Bardzo solidnie wykonana już widzę jak będzie się do niej śmiał i zjadał jej wypukły nos. Uwielbia się smiać do pluszaków, zwłaszcza takich dużych.:-D Ja dziś w końcu dokupiłam do kompletu z body, spodenki z barbapapa. A w reeserved w dobrej cenie dresowe ocieplane spodenki i dwupak body z długim rękawkiem. Zastanawiam się jeszcze nad kupieniem czapeczki i rękawiczek takich misiowych z H&M.

Te czapeczki z H&M sa boskie:)Kupuj kochana nie ma co sie zastanawiać:)
Kupiłam Milusi taki sprzęt hahaha http://allegro.pl/telefon-interaktywny-telefonik-swieci-gra-jezdzi-i1293889981.html
Miłosz też taki podobny miał i była to ulubiona zabawka, bo lubiał ciagnąć za sobą za słuchawkę.Powiem Wam,że tania zabawka a dziecko wcale nie będzie przez to mniej szczęśliwe:)
Kupiłam też ten kubeczek, wzięłam kolor morski wkońcu.

Ostatnia edycja:
też chce morski. Zastanawialam się nad agrestem zeby sie rzucal w oczy ale jednak padlo na morski :-)
ja musze pokupowac wkoncu zabaweckzi dla małego bo juz mu sie chyba te co ma znudzily

Swietna prezenty dziewczyny!!
Klocki u nas sa the best:)
A telefon tez mamy ale jeszcze na strychu:)
Ja mysle o kupnie tego pchacza z biedronki bo wyglada na stabilny ale zabacze jaki okaze sie na zywo.

frotka telefonik bomba a ta cena! Następny zakup na mojej mikołajowo - gwiazdkowej liście!
nesiaa ja też chce sprawdzić jaka jakość tych pchaczy bo jak będzie o.k to teściów wyśle po zakup jako prezent.;-)

reklama
jejku ale szalejecie z tymi prezentami kobitki, ja to jestem z tym daleko w lesie. nawet pomysłów brak :(
a gazetka z biedronki super sprawa, ten pchacz mi się podoba dla małej a dla July ta kuchnia:)

Do góry