reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
my jeszcze nie dajemy, takie zabawki bardziej chcemy dać jak już coś będzie łapał o co chodzi więc ok roczku myślę , właśnie boję się że bardziej go rozwali niż pożytku i edukacji z niego.

My mamy taką pluszową szaloną krowę, która muczy, śmieje się i obraca się wokół własnej osi. Szymcio dostał od babci jako prezent przywieziony z wakacji. Fajna ta krowa. Na początku to wszyscy mieliśmy z niej ubaw:)

ja mam Cybex Pallas jak pisała ajentka - fotelik jest ogolnie fajny ale Alan nie lubi byc ograniczony, wiecznie by sie wiercil a ten przod mu na to nie pozwala , my przejechalismy ok 100 km no i polowa to byla masakra , potem wrocilismy sami a po Alana pojechalismy z tym pierwszym fotelikiem, bedziemy jezdzic tylko jak bedzie spal, albo krotkie trasy. Mam nadzieje ze jak troche podrosnie to jak to cos bedzie na brzuszku to bedzie ok , bo narazie to zaslania mu cala klatke piersiowa. Ogólnie juz bym go raczej nie kupila .No i moze latem bedzie lepiej bo teraz kortka i jest ciasno.

my własnie mamy ta krówke, w tesco dałam za nią 40zł. A takie dwa identyczne jezdziki sa w komisie na moim osiedlu chyba po 75zł jak dobrze pamietam. A ta krówka w komisie tez byla za 25zl, tylko ze ja juz ja mialam:///
Wogole fajny mam ten komis. kupilam w poniedzialek krzeselko coneco w super stanie za 150zł, a na allegro nowe prawie 300zl takie. A i jeszcze kiedys kupilam przyrzad gimnastyczny vtech za 25zł, normalnie smieszna cena, a zabawka super i w stanie idealnym. Uwielbiam ten komis. tylko trzeba czesto chodzic do niego, nawet codziennie, bo fajne rzeczy schodza odrazu praktycznie.

tu link do tego komisu, oczywiscie sa tu tylko niektore rzeczy
http://www.komisleos.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry