reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

frotka świetne zabawki są na tej stronce :) Kobietki szalejecie szalejecie:) My pchacz juz mamy, dostaliśmy od kumpeli. Pomysłu na prezencik dla Franka BRAK. ;)

reklama
Frotka Wow ale facet ma dużo zabawek. Matko, we mnie jest cały czas coś z dziecka, uwielbiam zabawki! Normalnie chyba bardziej się cieszę jak Marcel ma coś nowego, fajnego niż on sam.:-D:-D Tak twierdzi też mój M.:-D:-D

Ja ostatnio poszalałam na stronie endo.pl i pokupowałam małemu m.in kombinezon jednoczęściowy i muszę powiedzieć, że jest super. Właśnie dziś przyszedł. to jedna część prezentów mikołajkowych. A co do prezentów na mikołaja Franio dostanie Pana Metke, a na Gwiazdke takiego slimaka z klockami z FP:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia powiem Ci ze super ten pchacz.Kolorowy, głos można przyciszyc lub wyłączyc.Głównie panelem sie bawi, zajmuje się nim na pare minut.Zostawiam ja na dywanie i słyszę ze się bawi a nie pełznie gdzie nie wolno.Piosenki sie podobaja bo cieszy się i kiwa na boki:)Mamy niestety angielską wersje. Pchacz po panelach sie slizga, wiec dopóki nie będzie chodziła bardzo pewnie,to ta funkcja u nas odpada.Ale na dywanie sama próbuje wstawać przy nim i nie odjeżdża.W sumie jestem zadowolona bo kupiłam niedrogo a nowiusieńki .Fischer price ma piękne zabawki ale jak na mnie to przesada z cenami.Inne marki są też dobre jakościowo i maja atesty.

Do góry