reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wlasnie dzwonila ta kolesia od wozka i mowi czy mi pasuje bo ona dzisiaj bedzie w miom miescie czy chce zeby mi przywiesc ten wozio :)) jacha ze chce i bedzie popoludniu .
Jupiiiiiiiiiiiii nie trzeba bedzie czekac do piatku :)

Potem jak juz go wezme pod lupe zdam wam relacje

Ale super się złożyło! i fajna ta sprzedawczyni że pomyślała o Tobie...
Ciesze sie jak nie wiem dlatego ze z natury jestem niecierpliwa :zawstydzona/y::-Di juz chce wszystko od razu nie lubie czekac :-)a ten czas ktory musielibysmy poswiecic na jazde tam i spowrotem wykorzystamy w piatek na skrecanie mebli :) i juz bedzie do przodu :) a moze namowie M na wyjazd do ikkeii :) jak malarz mnie nie wystawi w srode to moze do piatku pokuj dziecinny bedzie gotowy a wtedy mebelki :tak:kto wie musze czekac czy chce czy nie tutaj nie mam wyjscia :)

Jak to jest jak ma sie remont w domu i malowanie chodzi o farby i wdychanie jest to szkodliwe dla dzidzi ?

MAG oo7 fajne rzeczy :)
Ja zamiast wanienki kupuje wiaderko :) miala moja kuzynka i maly uwielbial kapiele :)

A wczoraj w tv widzialam jak matka 3 dzieci tego najmniejszego noworodka kapala w normalnej wannie ,trzymala go na rece zeby sie nie wyslizgnol miala rekawiczki :) a wloski mu plukala pod kranem i to dziecko nawet nie pisklo :))
Kobita miala doswiadczenie .

mag007 ja mialam ta wanienke, a nawet jeszcze mam, gdzies w piwnicy ;-) malz mi do dzis wypomina ten zakup przy okazji jakiegos tematu o kapieli dzieci :) bo ona sie do niczego nie nadaje , przynajmniej wg, mnie. Szkoda pieniedzy. A posciel bardzo ladna, ta z krateczka mi sie podoba.

A co do wiaderka to sie nad nim zastanawialam bo podobno dzieci naprawde lubia kapiele w wiaderku,ale ciekawa jestem czy bede umiala w nim dziecko wykapac... zeby tez sie nie znalazlo w piwnicy hehe

Ostatnia edycja:
a co sadzicie o tym
!Bb-PVQ!B2k~$(KGrHqEOKj0Eq3tDk5m0BKyelcJYLw~~_12.JPG

mozna i do wozka i tak w pokoju np.na podlodze dziecko na tym polozyc ;)

Co do wiaderka kapanie malenstwa bardzo latwo ja tez probowalam u kuzynki i spoko nie ma obawy jedna reka trzymasz dziecko najlepiej jak trzymasz reke w wodzi i dziecku pod pupa a druga myjesz :) proste i luzik :)A dzieci to uwielbiaja bo nie jest im zimno sa po szyje zamoczone w wodzie :) i maja uczucie jakby dalej siedzialy u nas w brzuszku bo dno wiaderka jest w ksztalcie hmmmm powiem tak miednic -dno macicy :)
czytalam duzo o wiaderku i mysle ze jest fajniejsze niz wanienka :)

reklama
Do góry