a ja wczoraj zrobiłam zakupy na allegro Paka Spodni rozmiar 74 (1243016664) - Aukcje internetowe Allegro to dla Poli
reklama
M
myszowata
Gość
ładniutkiea ja wczoraj zrobiłam zakupy na allegro Paka Spodni rozmiar 74 (1243016664) - Aukcje internetowe Allegro to dla Poli
Y
yra245
Gość
eeee super i jaka cena
my kupiliśmy kombinezon narazie taka przejściówka
CIEPŁY_2cz.KOMBINEZON_NA POLARZE_JAK_NOWY +GRATIS (1241098869) - Aukcje internetowe Allegro
niby dla dziewczynki ale co tam pasuje do wózka hehe
CIEPŁY_2cz.KOMBINEZON_NA POLARZE_JAK_NOWY +GRATIS (1241098869) - Aukcje internetowe Allegro
ślicznyeeee super i jaka cena
M
myszowata
Gość
eeee super i jaka cena
coś Ty, jak dla mnie unisex;-)
ionka
Fanka BB :)
Dziewczyny
Kupowała może któraś z Was body albo pajace early days? Jakiej są jakości? I czy kupowałyście na allegro? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?
ja mam ich sklep pod nosem i bodziaki, piżamki tam kupuję. są dobrej jakości, nie deformuja się, no i podstawa: tanie jak barszcz ;-)
ja wlasnie tez jestem przyzwyczajona do mothercare, tylko jak dla mnie one sa za szerokie, a za krotkie. Chyba zaryzykuje i kupie.
trafna uwaga. ja nie lubię bodziaków z mothercare właśnie z tego powodu. no chyba, że moje dziecko jest takie długie i wychudzone, ale nie sądzę ;-)
za to inne ubranka mają ok :-)
ja mam ich sklep pod nosem i bodziaki, piżamki tam kupuję. są dobrej jakości, nie deformuja się, no i podstawa: tanie jak barszcz ;-)
ionka może u Ciebie są tanie jak barszcz, ale nie w PL nawet na allegro troche kosztują i jeszcze trza doliczyć koszty przesyłki, W sumie za 3 body z długim rękawem razem z przesylką 36 zł a mothercare 45 zł w sklepie i ładniejsze są niż te z ED
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tesco ostatnio schodzi na psy z ubrankami. Wcześniej były Cherokee, a teraz F&F. Te stare były lepsze Mam te same body co ty, takie niebieskie, z autkami i w paski i tak średnio mi pasują, jakieś nitki im wyłażą, na tym z autkami jest błąd druku... W każdym bądź razie Early Days są podobne do tych starych tescowych ciuszków.ja kupowałam sa fajne. Jednak dla mnie lepsze sa mothercare.Zaraz podam allegrowicza waitBoze net mi chodzi jak za kare od paru dniiii
tescowe sa ok ale mnie sie zbiegly i jakies taki dziwne sie zrobily
Informacje o Użytkowniku emil1000 - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze fh-anna
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
bLU no racja i mi tak kolory zbladły ze szok materiał maja fajny ale teraz mam tylko je do noszenia po domu
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
45 zł bez przeceny? Hm... ja kupowałam co prawda za 40 zł, ale przecenione z 80!ionka może u Ciebie są tanie jak barszcz, ale nie w PL nawet na allegro troche kosztują i jeszcze trza doliczyć koszty przesyłki, W sumie za 3 body z długim rękawem razem z przesylką 36 zł a mothercare 45 zł w sklepie i ładniejsze są niż te z ED
Edit: chociaż w sumie to może pajace były w takiej cenie... nie pamiętam, bo kupowałam jeszcze w ciąży