reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczyny
Kupowała może któraś z Was body albo pajace early days? Jakiej są jakości? I czy kupowałyście na allegro? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?

ja mam ich sklep pod nosem i bodziaki, piżamki tam kupuję. są dobrej jakości, nie deformuja się, no i podstawa: tanie jak barszcz ;-)

ja wlasnie tez jestem przyzwyczajona do mothercare, tylko jak dla mnie one sa za szerokie, a za krotkie. Chyba zaryzykuje i kupie.

trafna uwaga. ja nie lubię bodziaków z mothercare właśnie z tego powodu. no chyba, że moje dziecko jest takie długie i wychudzone, ale nie sądzę ;-)

za to inne ubranka mają ok :-)

ja mam ich sklep pod nosem i bodziaki, piżamki tam kupuję. są dobrej jakości, nie deformuja się, no i podstawa: tanie jak barszcz ;-)

ionka może u Ciebie są tanie jak barszcz, ale nie w PL nawet na allegro troche kosztują i jeszcze trza doliczyć koszty przesyłki, W sumie za 3 body z długim rękawem razem z przesylką 36 zł a mothercare 45 zł w sklepie i ładniejsze są niż te z ED

ja kupowałam sa fajne. Jednak dla mnie lepsze sa mothercare.Zaraz podam allegrowicza waitBoze net mi chodzi jak za kare od paru dniiii
tescowe sa ok ale mnie sie zbiegly i jakies taki dziwne sie zrobily
Informacje o Użytkowniku emil1000 - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze fh-anna
Tesco ostatnio schodzi na psy z ubrankami. Wcześniej były Cherokee, a teraz F&F. Te stare były lepsze :( Mam te same body co ty, takie niebieskie, z autkami i w paski i tak średnio mi pasują, jakieś nitki im wyłażą, na tym z autkami jest błąd druku... W każdym bądź razie Early Days są podobne do tych starych tescowych ciuszków.

reklama
ionka może u Ciebie są tanie jak barszcz, ale nie w PL nawet na allegro troche kosztują i jeszcze trza doliczyć koszty przesyłki, W sumie za 3 body z długim rękawem razem z przesylką 36 zł a mothercare 45 zł w sklepie i ładniejsze są niż te z ED
45 zł bez przeceny? Hm... ja kupowałam co prawda za 40 zł, ale przecenione z 80!

Edit: chociaż w sumie to może pajace były w takiej cenie... nie pamiętam, bo kupowałam jeszcze w ciąży ;)

Do góry