reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczyny
Kupowała może któraś z Was body albo pajace early days? Jakiej są jakości? I czy kupowałyście na allegro? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?

Też tej poszukiwalam ale nigdzie w skalepach nie moaglam jej znalesc-tylko ten model nie ma pasów!! My zdecydowalismy sie na ta kubelkowa i tylko taka byla (i drewniana tez byla:/) bo to nie duze pieniadze a za 20 zł sie kupi zwykla hustawke na zewnatrz tzn ta ostatnia czyli same siedzisko:)
tylko jak sie ja montuje???
Montuje sie albo do drązka we framudze na karabinczyki albo na haczyki bezposrednio do framugi!!:)

Dziewczyny
Kupowała może któraś z Was body albo pajace early days? Jakiej są jakości? I czy kupowałyście na allegro? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?

ja kupowałam sa fajne. Jednak dla mnie lepsze sa mothercare.Zaraz podam allegrowicza waitBoze net mi chodzi jak za kare od paru dniiii
tescowe sa ok ale mnie sie zbiegly i jakies taki dziwne sie zrobily
Informacje o Użytkowniku emil1000 - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze fh-anna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry