reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

dronka ostatnio widziałam w Tesco za 19,99zł takie tylko plastikowe z wysokim oparciem:tak: my jednak polujemy na drewnianą bo nasz kloc już ponad 9kg waży... coś czuję że w sobote dziadki nam taką przywiozą.

polusia puzzle super... gdyby nie to że już kupiłam małemu to skusiłabym się na te co chcesz kupić... są bardzo tanie i kolorowe...ja niestety przepłaciłam bo wydałam 35zł :sorry2:

reklama
A my nie mamy lidla w okolicy:/

Polusia świetne puzlle : tanie i po drugie w tych tradycyjnych puzzlach jak chcesz je przesniesc to wypadaja małe elementy a tu nie bedziesz miala takiego problemu!!

Dziewczyny chce kupic jjutro huśtawke dla córci z okazji jej 6ciu miesiecy:) taka do futryny bo za duzo miejsca nie mamy w domu na wolnostojącą...cos polecacie??

Właśnie dziewczyny ja też się dołączam, chcę kupić maluchowi huśtawkę do dziadków, bo tam duży dom i byłoby gdzie zawiesić więc jak znacie coś fajnego i sprawdzonego to poproszę o namiary.

Puzzle super, tez sie moze skusze. Myslalam o takich z alfabetem, zeby posluzyly potem do nauki ale pewnie bedzie problem z tymi malymi elementami. A co do huslawki to mamy taka plastikowa z oparciem(pewnie widzialyscie na galerii). Jestem z niej zadowolona bo jest bezpieczna, no i Ola szczesliwa:) Wieszamy ja w zaleznosci od pogody albo w domu albo na podworku:) Ale nie wiem gdzie mozna taka kupic bo dostalysmy w prezencie.

No myśmy kupili w sobotę hustawke dla Lilki taką plastikowa z oparciem i mała uwielbia ją. My kupiliśmy w hurtowni dziecięcej, ale widziałam podobne w Realu za 39,90.

reklama
Do góry