reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

- sterylizator do butelek- nie miałam, ale myślę, że konieczny nie jest
- podgrzewacz, mam, ale praktycznie nie używałam
natomiast - przewijak bardzo nam się przydał, kupiliśmy od razu z łóżeczkiem i używaliśmy przez około 8 miesięcy.
Łóżeczko turystyczne espiro, polecam.

Załączniki

• MELODY-ESPIRO-FOTO.jpg
    MELODY-ESPIRO-FOTO.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
dobrze, że napisałaś:-)
tez chciałabym na początku widzieć buzię malucha
po wózek chyba jednak wybiorę się do jakiegoś centrum z rzeczami dla dzieci
mam pytanie: czy dziewczynom, które już były mamami przydały się:
- sterylizator do butelek
- podgrzewacz
- przewijak

bo nie wiem czy kupować czy to strata kasy

pozdrawiam

Ja sterylizatora nie mialam,ale moja kolezanka ktora ma teraz baby ma taki do mikrofali i jest zadowlona,ja tez kupie taki caly zestaw Avent
Philips AVENT BPA Free Essentials Gift Set - Avent - Babies "R" Us#

Podgrzewacz nie przydal sie bo zawsze podgrzewalam wode w czajniku do mieszanki(mialam elektryczny)
Przewijak mialam z wanienka i ja znowu bylam zadowolona.Moja dwojka sie wychowala na nim i teraz cora kuzyna

MAM TEN WOZIO :) jupiiiiiiiiiiiiiii teraz tylko trzeba ustalic termin kiedy moge go odebrac :)

Mam pytanie jak to jest jak sie kupi wozek wczesniej gdzie go trzymac bo cos kiedys slyszalam ze nie powinno sie w domu :) co wy o tym sadzicie ??

ale sie ciesze za 80 euro :) i z 10 na paliwo :)
wozek ma 1,5 roku kolor mi sie bardzo podoba i duzo o nim czytalam podobno jest spoko :)

Tak myslalam ze jak nie uda sie z tamtym ale juz jest moj :) to ten jest jeszcze fajny i ten za 100 :) a nowe sa po od 300 :)

A dzisiaj znalazlam te mebelki

Albo te tez sa ok takie inne

Ci ludzie tak bija ze szok za 350 mozna juz w sklepie nowe z promocji kupic z drzewa :) ja tak za uzywane planuje 150 :) wiecej szkoda bo lepiej poczekam ,doloze i nowe :)

Gratuluję zakupu - mam nadzieję że będziesz zadowolona :tak:

Mebelki ostatnie mają fajny przewijak, ale szafa z zasłonką taka mocno "robocza" czy tymczasowa mi się wydaje...
Może rzeczyiiście poczekasz i dołożysz do nowych skoro to tak niewielka różnica?

A wózek bym złożyła i zapakowala (zeby się nie kurzył i miejsca nie zajmował) i trzymała w domu. Precz z przesądami!!! :-)

A to sobie kupila mama
!Bb1wCZQB2k~$(KGrHqQH-CgEqszl1WnFBK)5k1Nhz!~~_35.JPG

Butki

!Bb4Pp9gB2k~$(KGrHqQH-CgEqszl1WnFBKyHu!(S4g~~_35.JPG

To jest swietna sprawa taki wklad do kurtki bo wiadomo ciezko sie dopiac i po klopocie szkoda ze nie bylo brazowych tylko szary ale co tam wazne zeby brzuszkowi cieplo bylo :)

Za 1 euro to kupilam :)

!BbtesHgB2k~$(KGrHqMOKjMEq30BtgwfBK)QYpk7KQ~~_35.JPG

a od dzisiaj nie wchodze na e-bay bo M dostanie szoku :-D

ASIA KC :) dokladnie precz z przesadami ,wozio wyczyszcze i zapakuje i niech czeka do marca :)

Jesli uda mi sie kupic meble uzywane za 150 to super nie to pojedziemy do Holandi do ikkei jest o duzo taniej niz w Niemczech (zawsze porowniujemy ceny ) i tam kupimy wszystko :)
Tez sa ladne i ceny normalne :)

reklama
Do góry