reklama
to ja jestem lepsza ja 4 uzywam juz chyba od 2 miesięcy, zaczelismy je uczywac jeszcze jak Krzycho wagi dolnej z tych pieluch nie mial, ale przy 3 zawsze jakos tak sikal ze wszystko w kolo bylo mokre, przy 4 problem zniknął
M
myszowata
Gość
nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?My też już 4 używamy, teraz jest promocja w realu i są po 42,95. 3 juz były za małe bo się zasikiwał.
frotka 74
Fanka BB :)
do 18 sierpnia http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Dziewczyny ja kupuje w super pharm za 39.90 Pampersy 4ki - tylko karte lojalnościową trzeba sobie wyrobić (online oczywiście)
M
myszowata
Gość
Beauty and the Bib - Brudasek na bajerze - śliniaki, czapeczki podobają mi się rzeczy z tej stronki, ale jeszcze nic nie zakupiłam bo wszystko wydaje mi się drogie:-(
frotka 74
Fanka BB :)
Spodobał mi sie bardzo tylko jeden śliniaczek z laminowanych ten w błękitną krateczkę z truskawką.Ale cena to kosmos.
M
myszowata
Gość
dokładnie - kosmos:-) podobno jest to ręcznie robione i stąd ta cena, ale tak czy inaczej potwornie drogoSpodobał mi sie bardzo tylko jeden śliniaczek z laminowanych ten w błękitną krateczkę z truskawką.Ale cena to kosmos.
reklama
Y
yra245
Gość
bo jest drogo, super śliniki, ale cena powala, wolę zwykłe i tak po jednym użyciu nabierają własnych wzorków