reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
dziewczyny z tym noszeniem przodem to uwazajcie, bo to jednak bardzo niezdrowa dla pleckow malucha pozycja. tez mam nosidlo z taka mozliwoscia, ale nie chce malemu krzywdy zrobic, wiec z tego nie korzystam.

Ja wogóle sporadycznie nosiłam w nosidełku Olka, do sklepu i spowrotem, a przodem to wogóle nie nosiłam i nie mam zamiaru. Zresztą on już jest tak ciężki, że to żadna przyjemność go nosić w nosidle.

mam pytanie do dziewcyzn co uzywaja smoczkow uspokajaczy avent. czy uzywalysice 0-3 a potem zmienilyscie na wieksze? a moze wiecie czy 0-6 maja wiekszy rozmiar niz te 0-3 (3-6 na pewno sa sporo wieksze, bo kupilam i maly ich nie chce). musze kupic nowe, bo tamte juz troche zuzyte i nie wiem czy dalej te 0-3 kupowac czy moze 0-6 beda sie nadawac.
Ja miałam 0-3 i 0-6 i wg mnie są takie same

yra245 jak jest bardzo ostre słońce to jakoś wypala chyba te plamy:-)
peperka moim zdaniem smoczki 3-6 są większe, ale mój synek bez problemu je zaakceptował
nie wiem czy już wiecie ale w rosmanie jest promocja pampers activ jumbopack za 43,39 zł+chusteczki pampers gratis do odbioru w kasie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yra245 jak jest bardzo ostre słońce to jakoś wypala chyba te plamy:-)
peperka moim zdaniem smoczki 3-6 są większe, ale mój synek bez problemu je zaakceptował
nie wiem czy już wiecie ale w rosmanie jest promocja pampers activ jumbopack za 43,39 zł+chusteczki pampers gratis do odbioru w kasie:-)

o, fajnie wiedziec, moze sie przejde. :-)

my na początku mielismy smoczki 0-3, jak maly skonczyl 3 miesiące to kupilam 3-6 i na początku nie bardzo mu podchodzily, ale to byla kwestia kilku dni jak je zalapal, a teraz mysle ze nastepne kupie jeszcze większe

reklama
Do góry