reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja kupiłam sobie taki golfik
***MIECIUTKI KIMONOWY GOLF-TUNIKA LOLY ***XL*** (751944094) - Aukcje internetowe Allegro
do tego mam cieniutka białą bluzeczke. Już dostałam przesyłkę i jest bardzo ciepły i wygodny :-)

kupiłam też
RETRO GRZYBEK DLA CIEZARNYCH I NIE TYLKO ***XXL*** (756559286) - Aukcje internetowe Allegro
ale źle na mnie leży. To raczej wzór dla dziewczyny z małym biustem. Bedę musiała odsprzedac. Mąż mówi że dobrze lezy, ale ja sie w tym źle czuję

no i na zimniejsze dni taki płaszczyk
50% KURTKA GRZYBEK DLA CIEZARNYCH I NIE TYLKO **XL (752645075) - Aukcje internetowe Allegro

ten z różem (chociaż za różem nie przepadam :-p, ale nei jest go dużo)

hmm, ciężko wyczuc, zalezy jaka bedzie zima. Mają takie jakies podszycie. Kiedyś miałam taki czarny płaszczyk i przechodziłam zimę i nie było mi zimno. A w zesżłym roku kupiłam podobny i jakoś juz mi na zimę nie pasował. Zimno mi w nim było. Może sie starzeję, bo ten pierwszy to 8 lat temu miałam :-p

jak na dzisiaj to za ciepły ten płaszczyk. Ale w piatek ma być chłodniej to zobaczymy , moze sobie go wypróbuję. Aaa, one sa raczej takie krótsze, więc na zime to chyba lepiej taki co pupę zakryje ;-)​

Hej dziewczynki mam do sprzedania spodenki ciążowe H&M rozmiar 44 - prawie nówki sztuki - nosiłam je tylko do pierwszego prania bo potem rozrosłam się w biodrach i zrobiły się za małe :-) jeśli jesteście zainteresowane piszcie na priv.

Pozdrawiam :)

reklama
mrozik- też polowałam na te grzybki, zarówno ten cienki jak i grubszy ale w końcu doszlam do wniosku, że na cienki bedzie juz za zimno a ten grubszy jednak za krótki na zimę. i nie kupilam żadnego:-(Na początku mialam szal zakupowy i kupilam sobie 4 pary spodni ( w tym 1 eleganckie), leginsy, 5 bluzek ciązowych i jedna koszulę baaaardzo elegancką( potem wkleje link) i w sumie źle zrobilam bo okazalo się ze musze leżec:no:A kasę wydalam...Teraz to se moge w domu przebieranki urzadzać:wściekła/y:No trudno, może potem bedzie lepiej i zdąże z raz ponakladac. na razie łażę po domu w dresach;-)

Do góry