reklama
dziewczyny nie wiecie czy są już przeceny w H&M, potrzebuje kupić fajne body dla małej
Byłam wczoraj i w sumie nie widziałam nic ciekawego. Na pewno są przeceny w Cubusie - kupiłam tam wczoraj body z dł. rękawami takie większe już na jesień. Po 9.99 każde. Najlepsze, że w nowej kolekcji są identyczne i są po 29.99 (zresztą na tych moich na metce też była pierwotnie taka cena).
znalazłam na allegro taki leżaczek do kąpieli FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
czy może któraś z was używa podobnego lub takiego. moja Pola to tak się wierci w tej swojej wanience że nie da jej się umyć. wsadziłabym ją do wanny dużej w takim leżaczku może lepiej by się ją kąpało
czy może któraś z was używa podobnego lub takiego. moja Pola to tak się wierci w tej swojej wanience że nie da jej się umyć. wsadziłabym ją do wanny dużej w takim leżaczku może lepiej by się ją kąpało
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
znalazłam na allegro taki leżaczek do kąpieli FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
Super leżaczek nawet pomysłowy,bo Bartus tez sie bardzo mocno wierci.
Y
yra245
Gość
za taką kasę można spróbować
Tylko nie wiem, czy to nie będzie za małe, bo to do kąpieli noworodka.znalazłam na allegro taki leżaczek do kąpieli FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
Chociaż teraz spojrzałam, że tam napisali, że do 8 miesiąca. No to próbuj
ionka
Fanka BB :)
ja mam wanienkę z takim leżaczkiem, w sumie tak wyprofilowana jest i jestem bardzo zadowolona, bo sama moge młoda kąpać. natomiast w Pl mieliśmy do dyspozycji taką zwykłą wanienkę z wkładką z gąbki i powiem Wam, masakra, Ol mi się ześlizgiwała, zjeżdżała do wody razem z ta gąbką i sama jej wykąpać nie umiałam
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Polusia ja własnie mam cos takiego to jest do 8miesiecy...
fajne to tylko ja kłade jeszcze pieluszkę na to mlody bardzo lubi się w tym kapac
polecam kapie go w tym od 3 tyg. zycia
fajne to tylko ja kłade jeszcze pieluszkę na to mlody bardzo lubi się w tym kapac
polecam kapie go w tym od 3 tyg. zycia
reklama