reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
dziewczyny nie wiecie czy są już przeceny w H&M, potrzebuje kupić fajne body dla małej

Byłam wczoraj i w sumie nie widziałam nic ciekawego. Na pewno są przeceny w Cubusie - kupiłam tam wczoraj body z dł. rękawami takie większe już na jesień. Po 9.99 każde. Najlepsze, że w nowej kolekcji są identyczne i są po 29.99 (zresztą na tych moich na metce też była pierwotnie taka cena).

znalazłam na allegro taki leżaczek do kąpieli FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
czy może któraś z was używa podobnego lub takiego. moja Pola to tak się wierci w tej swojej wanience że nie da jej się umyć. wsadziłabym ją do wanny dużej w takim leżaczku może lepiej by się ją kąpało
Tylko nie wiem, czy to nie będzie za małe, bo to do kąpieli noworodka.
Chociaż teraz spojrzałam, że tam napisali, że do 8 miesiąca. No to próbuj:tak:

ja mam wanienkę z takim leżaczkiem, w sumie tak wyprofilowana jest i jestem bardzo zadowolona, bo sama moge młoda kąpać. natomiast w Pl mieliśmy do dyspozycji taką zwykłą wanienkę z wkładką z gąbki i powiem Wam, masakra, Ol mi się ześlizgiwała, zjeżdżała do wody razem z ta gąbką i sama jej wykąpać nie umiałam

Ja tam małą kładę na pleckach, potem na brzuszku, chlapie i wierzga, jak się chce przekręcić to ją przytrzymuję lekko lub zagaduję. Nalewam mało wody, parę cm, tak żeby jak leży na buzię jej się nie nalewało

Polusia ja własnie mam cos takiego to jest do 8miesiecy...
fajne to tylko ja kłade jeszcze pieluszkę na to :D:D mlody bardzo lubi się w tym kapac
polecam kapie go w tym od 3 tyg. zycia:)

reklama
Dziewczyny, ja mam pytanie z innej beczki - odnośnie maty Rain Forest, bo kupiłam używaną i nie wiem, czy mam słabe baterie, czy może tak powinno być, czy te motylki pod światełkami powinny się kręcić jak karuzelka?

Do góry