reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
tak z biedrony ale mam te zwykle, nie lawendowe. pampersów nie uzywałam i jakos nie mam zamiaru. jestem wierna pampersom active baby albo huggisy
widzę że tak jak ja z chusteczkami to eksperymentuję ale z pamperami to się boję. kupiłam wczoraj w rossmanie dwa na próbę te ich pampery, ale są do kitu. jak się Pola zsikała to takie sztywne się zrobiły i ta zaraz w ryk a ja nie wiem o co biega. zostaję przy pampersach firmy pampers. są cieniutkie i nie sztywnieją jak są zsikane. i co najważniejsze mała nie ma odparzonej pupki a w nocy ona śpi cała noc w jednym pampersie bo jej nie będę budziła na zmianę pampera.
ionka
Fanka BB :)
ale też nie każdy pampers Pampersa jest dobry, przynajmniej u nas...
te takie z siateczką (chyba w Pl nazywaja się Comfort czy coś) są super, natomiast SimplyDry doprowadzają mnie do szału: też po zasikaniu robia się twarde i sztywne :/
te takie z siateczką (chyba w Pl nazywaja się Comfort czy coś) są super, natomiast SimplyDry doprowadzają mnie do szału: też po zasikaniu robia się twarde i sztywne :/
moniSkaBe
Fanka BB :)
Dziewczyny ja kupial sciereczki J&J rozowe -> podobne opakowane do tych -> Chusteczki oczyszczające Johnson's Baby (1170470284) - Aukcje internetowe Allegroja mialam z babydream sciery i jak dla mnie okropne. Mega mocno perfumowane i jakies sztywne. bardzo fajny dady
za 4x64 zaplacila 22 zł w tesco.
Sa super, maja delikatny zapach, sa takie.. wodniste, dobrze nasaczone i dlugie. Fajne. Ja juz chyba nie zmienie.
Ja bylam wierna Huggiesom, ale coraz bardziej mnie zloszcza, bo po zdjeciu te boczki, przy ktorych sa rzepy sie zwijaja do srodka i niejednokrotnie maze je w kupie.. w Pampersach tak nie ma.widzę że tak jak ja z chusteczkami to eksperymentuję ale z pamperami to się boję. kupiłam wczoraj w rossmanie dwa na próbę te ich pampery, ale są do kitu. jak się Pola zsikała to takie sztywne się zrobiły i ta zaraz w ryk a ja nie wiem o co biega. zostaję przy pampersach firmy pampers. są cieniutkie i nie sztywnieją jak są zsikane. i co najważniejsze mała nie ma odparzonej pupki a w nocy ona śpi cała noc w jednym pampersie bo jej nie będę budziła na zmianę pampera.
Jeszcze Tescowe w zielonym opakowaniu z dzieckiem sa fajne. Cena porownywalna do Pampersow.
Polusia byłam dzis w H&Mie ale resztki-dostłownie został 1 wieszak ubranek - nie to co z miesiac temu. Teraz mozna w Smyku poszaleć. Kupiłam dzis kurteczke na jesien ale bez przeceny za 35zł:-) a ty po ile zakupilas dla swojej córci?? bo a takich bialych byly promocyjne metki hamsko (nigdy nei wiem jakie ch czy h) zerwane i zastanwiam siepo ile one były ...aktulana cena 35 z 69zł ale były jeszcze tansze
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dziewczyny ja kupial sciereczki J&J rozowe -> podobne opakowane do tych -> Chusteczki oczyszczające Johnson's Baby (1170470284) - Aukcje internetowe Allegro
za 4x64 zaplacila 22 zł w tesco.
Sa super, maja delikatny zapach, sa takie.. wodniste, dobrze nasaczone i dlugie. Fajne. Ja juz chyba nie zmienie.
dzieki, na pewno wyprobuje
ja za kurtuczkę dałam 30 zł na przecenie.Polusia byłam dzis w H&Mie ale resztki-dostłownie został 1 wieszak ubranek - nie to co z miesiac temu. Teraz mozna w Smyku poszaleć. Kupiłam dzis kurteczke na jesien ale bez przeceny za 35zł:-) a ty po ile zakupilas dla swojej córci?? bo a takich bialych byly promocyjne metki hamsko (nigdy nei wiem jakie ch czy h) zerwane i zastanwiam siepo ile one były ...aktulana cena 35 z 69zł ale były jeszcze tansze
ja od dawna używam tych chusteczek johnsona i jestem bardzo zadowolona.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
eh ja to nie wiem o co chodzi w naszym h&m'ie - cisza wyprzedażowa - ostatnio byłam i jedne spodnie upolowałam dla Antoniego (10zł) ale żadnych innych rzeczy nie zanotowałam w przyzwoitych cenach ;( Koniecznie za waszą radą muszę wybrać się do Smyka.
reklama