reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

marciaa a te dady to z biedronki? miałaś też z tego pampery?
body są fajowe, mnie też te w paseczki się najbardziej podobają:)

reklama
widzę że tak jak ja z chusteczkami to eksperymentuję ale z pamperami to się boję. kupiłam wczoraj w rossmanie dwa na próbę te ich pampery, ale są do kitu. jak się Pola zsikała to takie sztywne się zrobiły i ta zaraz w ryk a ja nie wiem o co biega. zostaję przy pampersach firmy pampers. są cieniutkie i nie sztywnieją jak są zsikane. i co najważniejsze mała nie ma odparzonej pupki a w nocy ona śpi cała noc w jednym pampersie bo jej nie będę budziła na zmianę pampera.

ale też nie każdy pampers Pampersa jest dobry, przynajmniej u nas...
te takie z siateczką (chyba w Pl nazywaja się Comfort czy coś) są super, natomiast SimplyDry doprowadzają mnie do szału: też po zasikaniu robia się twarde i sztywne :/

ja mialam z babydream sciery i jak dla mnie okropne. Mega mocno perfumowane i jakies sztywne. bardzo fajny dady
Dziewczyny ja kupial sciereczki J&J rozowe -> podobne opakowane do tych -> Chusteczki oczyszczające Johnson's Baby (1170470284) - Aukcje internetowe Allegro
za 4x64 zaplacila 22 zł w tesco.
Sa super, maja delikatny zapach, sa takie.. wodniste, dobrze nasaczone i dlugie. Fajne. Ja juz chyba nie zmienie.
widzę że tak jak ja z chusteczkami to eksperymentuję ale z pamperami to się boję. kupiłam wczoraj w rossmanie dwa na próbę te ich pampery, ale są do kitu. jak się Pola zsikała to takie sztywne się zrobiły i ta zaraz w ryk a ja nie wiem o co biega. zostaję przy pampersach firmy pampers. są cieniutkie i nie sztywnieją jak są zsikane. i co najważniejsze mała nie ma odparzonej pupki a w nocy ona śpi cała noc w jednym pampersie bo jej nie będę budziła na zmianę pampera.
Ja bylam wierna Huggiesom, ale coraz bardziej mnie zloszcza, bo po zdjeciu te boczki, przy ktorych sa rzepy sie zwijaja do srodka i niejednokrotnie maze je w kupie.. w Pampersach tak nie ma.
Jeszcze Tescowe w zielonym opakowaniu z dzieckiem sa fajne. Cena porownywalna do Pampersow.

Polusia byłam dzis w H&Mie ale resztki-dostłownie został 1 wieszak ubranek - nie to co z miesiac temu. Teraz mozna w Smyku poszaleć. Kupiłam dzis kurteczke na jesien ale bez przeceny za 35zł:-) a ty po ile zakupilas dla swojej córci?? bo a takich bialych byly promocyjne metki hamsko (nigdy nei wiem jakie ch czy h:sorry:) zerwane i zastanwiam siepo ile one były ...aktulana cena 35 z 69zł ale były jeszcze tansze:szok:

Polusia byłam dzis w H&Mie ale resztki-dostłownie został 1 wieszak ubranek - nie to co z miesiac temu. Teraz mozna w Smyku poszaleć. Kupiłam dzis kurteczke na jesien ale bez przeceny za 35zł:-) a ty po ile zakupilas dla swojej córci?? bo a takich bialych byly promocyjne metki hamsko (nigdy nei wiem jakie ch czy h:sorry:) zerwane i zastanwiam siepo ile one były ...aktulana cena 35 z 69zł ale były jeszcze tansze:szok:
ja za kurtuczkę dałam 30 zł na przecenie.
ja od dawna używam tych chusteczek johnsona i jestem bardzo zadowolona.

eh ja to nie wiem o co chodzi w naszym h&m'ie - cisza wyprzedażowa - ostatnio byłam i jedne spodnie upolowałam dla Antoniego (10zł) ale żadnych innych rzeczy nie zanotowałam w przyzwoitych cenach ;( Koniecznie za waszą radą muszę wybrać się do Smyka.

reklama
naughty byłam dziś w smyku i widziałam fajne rzeczy dla maluchów ale dla mojej starszej córki też i nowa kolekcja też fajna i ceny fajne:)

Do góry