reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Fajnie :D

Co do kombinezonów to z brudzeniem nie będzie tak źle - w końcu maluchy jeszcze będą przez kawałek zimy dość stacjonarne, szczególnie na dworze. Ja osobiście postaram sie nabyć 2 komplety: kombinezon i oprócz tego kurtke i spodnie. Zawsze można w śpiworku w wózku posadzić bez spodni, w samej kurtce. Z resztą muszę przejrzeć co mam i w jakich rozmiarach i może powystawiam na allegro te, któe będą za małe?
A na jesień lub cieplejszą zimę mam kupiony wiosną kombinezon z tesco za 10 zł :)

A my juz mamy kombinezony, nawet 5:-) Jeden kupilam zanim Basia sie jeszcze urodzila w jakiejs promocji za kilkanascie zlotych a teraz jeszcze dostalismy troszke ciuszkow i sa tam 4 kombinezony:szok: nie wiem po co mi tyle ale na pewno nie zamierzam juz nic kupowac

ja mam dwa jeden po starszej córce taki z nóżkami a drugi taki że tylko rączki są a reszta jak śpiworek. myślę że obydwa powinny być dobre na tego mojego kurdupelka :-)

No tak ja dwa razy edytowałam bo żle skopiowałam link. Tak mi sie spodobał ,że szybko obmierzyłam małą centymetrem i kupiłam. Myslałam że tańszy będie ale co tam:) Widziałam jeszcze śliczny płaszczyk na wiosnę ale na kup teraz prawie stówę to nie moge tak szalec. Zresztą okazji jak sie siedzi to mozna trafić. Już macierzyński mi sie skończył i my teraz na jednej wypłacie.

Ja też muszę przejrzec co mam po Polce. Tyle, że u mnie Pola pierwszej zimy miała tyle miesiecy co Lila teraz i ja wogóle nie trafiam z ciuszkami. Moja Lilka to też do wielkich nie należy, wiec jeszce zoaczę co mam i pewnie niedługo coś kupie, bo jak przyjdzie na zimę dwie laski ubrać to chyba kredyt tzreba będzie brać hi,hi;-)

reklama
Do góry