reklama
Nie, one się nie obracająDziewczyny, ja mam pytanie z innej beczki - odnośnie maty Rain Forest, bo kupiłam używaną i nie wiem, czy mam słabe baterie, czy może tak powinno być, czy te motylki pod światełkami powinny się kręcić jak karuzelka?
słuchajcie kupiłam to coś do wanny FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
moja Pola cała szczęśliwa siedziała w wannie chyba z 20 min.
zakupiłam też bidon z tommee tippee, jutro pierwsze testy
a używała któraś z was może pamperów z rossmana?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Kochana, już z miesiąc temu się zaczęła wyprzedaż. Teraz juz pewnie nic nie ma, ale możesz zajrzeć. Body z długim rękawem były po 10 zł, ja kupiłam małemu takie w paseczki kolorowe (jest w nim na ostatnich fotkach)dziewczyny nie wiecie czy są już przeceny w H&M, potrzebuje kupić fajne body dla małej
dziś w h&m kupiłam 7 sztuk body za 69.90. min też w jakieś tam paseczki są bo to na każdy dzień tygodnia.Kochana, już z miesiąc temu się zaczęła wyprzedaż. Teraz juz pewnie nic nie ma, ale możesz zajrzeć. Body z długim rękawem były po 10 zł, ja kupiłam małemu takie w paseczki kolorowe (jest w nim na ostatnich fotkach)
my używamy Babydream 4 ...są miękkie i dla mnie bombasłuchajcie kupiłam to coś do wanny FOTELIK DO KAPIELI NOWORODKA LEZACZEK FOCZKA KRK (1154389081) - Aukcje internetowe Allegro
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A to taki 7-pack? Bo to moje było pojedyncze, przecenione chyba z 25 zł.dziś w h&m kupiłam 7 sztuk body za 69.90. min też w jakieś tam paseczki są bo to na każdy dzień tygodnia.
dokładnie 7 szt i chyba nawet nie przecenione tylko normalna cenaA to taki 7-pack? Bo to moje było pojedyncze, przecenione chyba z 25 zł.
my używamy Babydream 4 ...są miękkie i dla mnie bomba
a jak z chłonnością bo moja Pola to sika i sika i końca nie widać , czasami to pampek jest o godzinie taki jakby nie był wymieniany z pól dnia
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mialam z babydream sciery i jak dla mnie okropne. Mega mocno perfumowane i jakies sztywne. bardzo fajny dady
polusia ja tez kupilam te body z h&M fajne są..najlepsze te w paseczki
polusia ja tez kupilam te body z h&M fajne są..najlepsze te w paseczki