reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ostatnia edycja:
reklama
moniSkaBe pomysl super :)sama chcialam z mezem tutaj cos otworzyc ale koszta za wynajem takie ze hej :szok:chcielismy taki luxusowy lumpex same pozadne marki bo ona na punkcie marki maja swira :-Dczym wieksze logo tym lepiej :-Dno ale narazie marzenie
a poki co to mam moj lumpex na e-bay kupuje tanio po flomarkach lub skupuje od ludzi :)i za pozadna cene sprzedaje :-Djak narazie jest oki ;-)
a co do tematu uzywane dla dzieci moja ma full bo sa tanie i super

A my mamy najzwyklejsze krzesełko z Ikei i nam takie wystarcza :)
IKEA SUPER !!!! KRZESEŁKO ANTILOP !!! (1086769951) - Aukcje internetowe Allegro - takie???????? my mamy to (tylko biale bo 3 lata temu tylko takei byly :-D) i bylam bardzo zadowolona. Wlasnie je przywiezlismy od moich rodzicow bo bedzie potrzebne jesienia.

drugie mamy takie DUŻE KRZESEŁKO STOLIK ŚLINIAK SZELKI-NAJTANIEJ (1103473372) - Aukcje internetowe Allegro - nie bylo nigdy problemow z jakims wypadnieciem itp, z tym ze zaczelismy je uzywac jak Jas mial 8 miesiecy dopiero i super pewnie siedzial - uzywa go przez caly czas wlasnie dlatego ze jest duze. Aha - a ten stoliczek w I pozycji u nas byl duzy i plastikowy - lepszy niz drewniane :-) Mam nadzieje ze za jakis czas je odda Adasiowi bo Adas bedzie musial miec dwa - u niani i w domu.

No a poki Adas nie siedzi to lezaczek bedzie uzywany do posilkow- taki jak magmadzia dala link :-)

wiecie co???? bede chba zmuszona do kupna nosidelka. Jesienia starszy synek rozpoczyna przedskzole i bede go odprowadzac i pewnie zazwyczaj bede musiala brac Adasia ze soba (choc czasem juz bedzie o tej porze z niania) no a w przedszkolu nie ma podjazdu dla wozkow a nie bede sie szarpac z wozkiem po schodach bo po prostu nie mam sily...
Ale kurcze - czy mozna dziecko grubiej ubrane nosic w takim nosidle???? Przedskzole bedzie b. blisko no ale na reke nie dam rady go wziac...

IKEA SUPER !!!! KRZESEŁKO ANTILOP !!! (1086769951) - Aukcje internetowe Allegro - takie???????? my mamy to (tylko biale bo 3 lata temu tylko takei byly :-D) i bylam bardzo zadowolona. Wlasnie je przywiezlismy od moich rodzicow bo bedzie potrzebne jesienia.
Dokładnie :tak:. I też białe :-). I do tego jeszcze mam tackę.

wiecie co???? bede chba zmuszona do kupna nosidelka. Jesienia starszy synek rozpoczyna przedskzole i bede go odprowadzac i pewnie zazwyczaj bede musiala brac Adasia ze soba (choc czasem juz bedzie o tej porze z niania) no a w przedszkolu nie ma podjazdu dla wozkow a nie bede sie szarpac z wozkiem po schodach bo po prostu nie mam sily...
Ale kurcze - czy mozna dziecko grubiej ubrane nosic w takim nosidle???? Przedskzole bedzie b. blisko no ale na reke nie dam rady go wziac...
W nosidle to nie wiem, ale ja jak noszę małego w chuście a jest chłodno, to zakładam jakiś obszerniejszy sweter albo polar i zapinam się razem z Adasiem :-). Może nie wygląda to jakos super elegancko, ale ludzie się uśmiechają do nas zawsze :-D

AsiaKC - myslalam o tym BabyBjorn ale kurcze - nie ukrywam ze mi troche kasy szkoda bo bede go uzywac tylko tak jak pisalam podczas zaprowadzania starszego synka do przedskzola.
Moze sie trafi uzywane fajne :-)
No i przeraza mnie ta waga dziecka - 12kg to u nas bedzie niedlugo - obecnie juz jest okolo 8kg... :-D

ja 21 jade nad morze i mam zamiar uzywac nosidla :D:D juz proby byly i bylo fajnie tylko nalezy uwazac na ubior zeby dziecka nie przegrac...

szukam jakis fajnych rampersów w jakies fajnej cenie

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaKC - myslalam o tym BabyBjorn ale kurcze - nie ukrywam ze mi troche kasy szkoda bo bede go uzywac tylko tak jak pisalam podczas zaprowadzania starszego synka do przedskzola.
Moze sie trafi uzywane fajne :-)
No i przeraza mnie ta waga dziecka - 12kg to u nas bedzie niedlugo - obecnie juz jest okolo 8kg... :-D

My już mamy za sobą wycieczki w nosidełku. A do przedszkola to używałam już w czerwcu :tak:
Po szybkie zakupy też się przydaje :)
Większość nosidełek jest do 9 kg, tylko te ze wzmocnieniem są do 12kg.

Marciaa - rampersy kupowałam w pepco - naprawdę fajne :tak:

Do góry