magmadzia
Fanka BB :)
szukam jakis fajnych rampersów w jakies fajnej cenie
ostatnio w Tesco były rampersy dwa za 11 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szukam jakis fajnych rampersów w jakies fajnej cenie
Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa
Zostajemy przy pampersach active fit i chusteczkach na wodzie.
No i wczoraj jak wyrwalam sie na miasto, tak kupilam mase ciuchow dla Malego Ja po prostu nie umiem inaczej, M juz ma mnie dosc A szafa Alka peka w szwach... Krzyczy na mnie, ze sobie nic nie kupie, tylko ciagle dziecku
Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa
Zostajemy przy pampersach active fit i chusteczkach na wodzie.
Marciaa ja wszystko zostawiam dla drugiego :-)
Jak bedzie Corcia to dokupie pare sukieneczek i damy rade
Moze u nas sa troche inne, sama nie wiem. Czasem kupuje male pampersy i maja siateczke, a te w duzej pace nie, a sa identyczne i zrozum to... Z Hugissami moze byc tak samokurde... no to ja nie wiem.. mi chusteczki pure bardzo odpowiadaja tak jak i pieluchy Huggies. Oczywiscie Pampersy sa fajniejsze, ale drozsze.
ja kupuje pampersy w duzej paczce i maja te siateczke...Moze u nas sa troche inne, sama nie wiem. Czasem kupuje male pampersy i maja siateczke, a te w duzej pace nie, a sa identyczne i zrozum to... Z Hugissami moze byc tak samo