reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa :dry:
Zostajemy przy pampersach active fit i chusteczkach na wodzie.

No i wczoraj jak wyrwalam sie na miasto, tak kupilam mase ciuchow dla Malego :sorry2: Ja po prostu nie umiem inaczej, M juz ma mnie dosc :zawstydzona/y: A szafa Alka peka w szwach... Krzyczy na mnie, ze sobie nic nie kupie, tylko ciagle dziecku :-D

Wiecie co? Kupilam ostatnio pieluchy Huggies i nie jestem zadowolona, sa straszne twarde, do tego chusteczki Huggies pure tez klapa. Wyciagaja sie po 5 z pudelka i rwa :dry:

No i wczoraj jak wyrwalam sie na miasto, tak kupilam mase ciuchow dla Malego :sorry2: Ja po prostu nie umiem inaczej, M juz ma mnie dosc :zawstydzona/y: A szafa Alka peka w szwach... Krzyczy na mnie, ze sobie nic nie kupie, tylko ciagle dziecku :-D

ja mam to samo...jestem zakupoholiczką. Odkąd jest mały to owle jemu kupić niż sobie :) Szafa też peka w szwach...potem to wszystko posprzedaje bo niektore ciszki miał raz na sobie..
ja ostatnio siedze na allegro i szukam czegoś fajnego ale tyle tego, ze nie moge sie zdecydować :p

huggisy pure są do kitu- grube, sztywne i zimne. Dla mnie no.1 pampersy aczkolwiek ich zapaszek nie do konca mi odpowiada potem są bambino i bobini jeszcze hippa wyprobowac muszę i clinica.

Marciaa ja wszystko zostawiam dla drugiego :-)
Jak bedzie Corcia to dokupie pare sukieneczek i damy rade :tak:

kurde... no to ja nie wiem.. mi chusteczki pure bardzo odpowiadaja tak jak i pieluchy Huggies. Oczywiscie Pampersy sa fajniejsze, ale drozsze.

kurde... no to ja nie wiem.. mi chusteczki pure bardzo odpowiadaja tak jak i pieluchy Huggies. Oczywiscie Pampersy sa fajniejsze, ale drozsze.
Moze u nas sa troche inne, sama nie wiem. Czasem kupuje male pampersy i maja siateczke, a te w duzej pace nie, a sa identyczne i zrozum to... Z Hugissami moze byc tak samo :sorry:

reklama
siateczke to mialy moje Pampersy 2, a w przypadku 3 to sie nie spotkalam z tym wcale.
Uzywam naprzemiennie Pampersow i Huggiesow. My dlugo, dlugo uzywalismy 2, od 1,5 miesiaca 3 ktore jzu sie zacyznaja robic za ciasne... 4 sa od 7kg (Adas wazy 8 mniej wiecej) i pewnie kolejna paczka to jzu beda te...

chusteczki najbardziej lubie NIVEA, ale nie Snsitive ale Pure. Pampers Sensitive to dla mnie smrod, ale te zwykle (w zielonym opakowaniu) sa ok :-)
no i pamietam ze chusteczki z Biedronki tez byly dobre :-)

Do góry