reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja wczoraj zakupilam lyzeczki tommee tippie takie ze jak jest za gorąca temp jedzonka to zmieniają kolor na zółty na razie je wymylam wiec wiem jak funkcjonują zobaczymy jak bedzie w praktyce wydaje mi sie to super a nawet niedrogie byly bo 4 szt w opakowaniu kosztowaly 14,50zł

taki leżaczek teściowa zakupiła dla małej na przyjazd ;) my w domu mamy inny, taki zwykły i Ol go uwielbia. ciekawe jak z tym bedzie ;)

A u nas leżaczek nie jest dużo używany. Pamiętam, że Karol spędzał całe dnie w leżaczku, a Adaś może ze 2 razy po 15 minut. Zaraz zaczyna się wyginać, kombinować, prawie wyłazi z tego leżaczka ;) Może dlatego, że Karol miał łóżeczko w sypialni, a Adaś ma w dużym pokoju, więc głównie w łóżeczku się bawi :)

Ja czekam już z niecierpliwością aż przyjdzie, wczoraj zamówiłam i gościu napisał, że już wysłał więc kurier powinien dzisiaj dostarczyć. Ciekawa jestem czy się u nas sprawdzi. No mam nadzieję, bo Marcia ja też mam dosyć noszenia:-)

reklama
ja jak juz nie mam sił młodego nosić to go do fotelika wrzucam i bujam.... nie ma u nas miejsca na leżaczek niestety, zwłaszcza że po powrocie z wakacji kupimy Mikiemu krzesełko do jedzenia aby już było :-D

Do góry