reklama
Y
yra245
Gość
my husteczki pampers sensitive , najczęściej kupujemy 6 paczek za 25 zł, i na długo nam starcza, podoba mi się że wychodzi jedna i ciągnie lekko drugą bo mam w pudełku zawsze i pampersy pampers . jestem zadowolona bardzo
my husteczki pampers sensitive , najczęściej kupujemy 6 paczek za 25 zł, i na długo nam starcza, podoba mi się że wychodzi jedna i ciągnie lekko drugą bo mam w pudełku zawsze i pampersy pampers . jestem zadowolona bardzo
ja podobnie...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kurde a mi zawsze 2 wyłazą ;-)))
Tabasia
Podwojna marcowka :)
My tez uzywalismy sensitive i moze nie pachnialy, ale bylam bardzo zadowolona. Teraz kupuje tylko te na czystej wodzie, troche drogie, ale sa fantastyczne, bo dziecku pupka zaczela sie odparzacmy husteczki pampers sensitive , najczęściej kupujemy 6 paczek za 25 zł, i na długo nam starcza, podoba mi się że wychodzi jedna i ciągnie lekko drugą bo mam w pudełku zawsze i pampersy pampers . jestem zadowolona bardzo
no widzisz... a mi tak zalezalo na siateczce, ale nie bede w kolko kupowac przeciez malych paczek, bo sie nie oplaca w ogole.ja kupuje pampersy w duzej paczce i maja te siateczke...
ja w koncu zdecydowalam sie na lozeczko turystyczne, takie
Łóżeczko TURYSTYCZNE ARTI MEDIUM PRZEWIJAK W-wa (1120966821) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko TURYSTYCZNE ARTI MEDIUM PRZEWIJAK W-wa (1120966821) - Aukcje internetowe Allegro
Tabasia
Heronek ten motyl, co ma Marcia mozesz kupic w Smyths UK:
LAMAZE FREDDIE THE FIREFLY - Smyths Toy Shop
Albo w PL:
zabawki, Lamaze, Motyl Emanuel 27024, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci
My mamy dwa A Alex go uwielbia :-)
Kojec fajny bo duzy.
My kupilismy z Graco.
A mam pytanie, bo te kojce maja zazwyczaj dwa poziomy, ten pierwszy jest podwieszany i pisza, ze dziecko do 7kg moze w nim lezec, badz takie, ktore jeszcze nie siada.
Zastanawiam sie czy jak Al ma ponad 8kg, to jeszcze moze? Czy juz jest za ciezki? Ja mam ostatnio potworne problemy z kregoslupem, rano nie moge Malego z lozeczka wyciagnac i sie boje, ze ten drugi poziom bedzie za niski i bede musiala kogos ciagle o pomoc prosic
LAMAZE FREDDIE THE FIREFLY - Smyths Toy Shop
Albo w PL:
zabawki, Lamaze, Motyl Emanuel 27024, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci
My mamy dwa A Alex go uwielbia :-)
Kojec fajny bo duzy.
My kupilismy z Graco.
A mam pytanie, bo te kojce maja zazwyczaj dwa poziomy, ten pierwszy jest podwieszany i pisza, ze dziecko do 7kg moze w nim lezec, badz takie, ktore jeszcze nie siada.
Zastanawiam sie czy jak Al ma ponad 8kg, to jeszcze moze? Czy juz jest za ciezki? Ja mam ostatnio potworne problemy z kregoslupem, rano nie moge Malego z lozeczka wyciagnac i sie boje, ze ten drugi poziom bedzie za niski i bede musiala kogos ciagle o pomoc prosic
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no Lamaze ma super zabawki Niki dopiero od 3 dni tak miętosi motyla jest jeszcze konik i zastanawiam się nad kupnem..ale drogie są te zabawki.
W smyku jest ich duzo
W smyku jest ich duzo
peperka
Fanka BB :)
tabasia moj ma juz 8 kilo, a nadal klade go na gorna czesc, do tego z materacem. wprawdzie spi tak tylko w weekendy i do tego tylko w nocy, ale nie widze by lozeczku cos sie dzialo. nie wyobrazam sobie klasc go juz teraz na dolny poziom
reklama
Tabasia
No to spoko Bede probowac w sobote Zreszta jak cos bedzie nie tak, to przeciez zauwaze.tabasia moj ma juz 8 kilo, a nadal klade go na gorna czesc, do tego z materacem. wprawdzie spi tak tylko w weekendy i do tego tylko w nocy, ale nie widze by lozeczku cos sie dzialo. nie wyobrazam sobie klasc go juz teraz na dolny poziom