reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
my husteczki pampers sensitive , najczęściej kupujemy 6 paczek za 25 zł, i na długo nam starcza, podoba mi się że wychodzi jedna i ciągnie lekko drugą bo mam w pudełku zawsze i pampersy pampers . jestem zadowolona bardzo

my husteczki pampers sensitive , najczęściej kupujemy 6 paczek za 25 zł, i na długo nam starcza, podoba mi się że wychodzi jedna i ciągnie lekko drugą bo mam w pudełku zawsze i pampersy pampers . jestem zadowolona bardzo
My tez uzywalismy sensitive i moze nie pachnialy, ale bylam bardzo zadowolona. Teraz kupuje tylko te na czystej wodzie, troche drogie, ale sa fantastyczne, bo dziecku pupka zaczela sie odparzac :confused2:

ja kupuje pampersy w duzej paczce i maja te siateczke...:confused:
no widzisz... a mi tak zalezalo na siateczce, ale nie bede w kolko kupowac przeciez malych paczek, bo sie nie oplaca w ogole.

Heronek ten motyl, co ma Marcia mozesz kupic w Smyths UK:
LAMAZE FREDDIE THE FIREFLY - Smyths Toy Shop
Albo w PL:
zabawki, Lamaze, Motyl Emanuel 27024, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci

My mamy dwa :-D A Alex go uwielbia :-)

Kojec fajny bo duzy.
My kupilismy z Graco.

A mam pytanie, bo te kojce maja zazwyczaj dwa poziomy, ten pierwszy jest podwieszany i pisza, ze dziecko do 7kg moze w nim lezec, badz takie, ktore jeszcze nie siada.
Zastanawiam sie czy jak Al ma ponad 8kg, to jeszcze moze? Czy juz jest za ciezki? Ja mam ostatnio potworne problemy z kregoslupem, rano nie moge Malego z lozeczka wyciagnac i sie boje, ze ten drugi poziom bedzie za niski i bede musiala kogos ciagle o pomoc prosic :dry:

no Lamaze ma super zabawki Niki dopiero od 3 dni tak miętosi motyla :) jest jeszcze konik i zastanawiam się nad kupnem..ale drogie są te zabawki.
W smyku jest ich duzo

tabasia moj ma juz 8 kilo, a nadal klade go na gorna czesc, do tego z materacem. wprawdzie spi tak tylko w weekendy i do tego tylko w nocy, ale nie widze by lozeczku cos sie dzialo. nie wyobrazam sobie klasc go juz teraz na dolny poziom

reklama
tabasia moj ma juz 8 kilo, a nadal klade go na gorna czesc, do tego z materacem. wprawdzie spi tak tylko w weekendy i do tego tylko w nocy, ale nie widze by lozeczku cos sie dzialo. nie wyobrazam sobie klasc go juz teraz na dolny poziom
No to spoko :) Bede probowac w sobote :D Zreszta jak cos bedzie nie tak, to przeciez zauwaze.

Do góry