reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Kupiłam dzisiaj sukienkę letnią dla Dagi w coccodrillo.Promocja z 47na 26złotych!Jak macie okazje to zajrzyjcie czy u was też mają promocje,bo w takich cenach to się opłaca.Potem wkleję zdjęcie.kupiłam tylko dlatego,że 17lipca idziemy na roczek bratanka mojego męża i pomyślałam,że córa musi ładnie wyglądać:-)

Podobał mi się bardzo ten wózek GRACO MIRAGE PLUS Z OSŁONĄ I TACKĄ 2 GRATISY (1092417851) - Aukcje internetowe Allegro

http://allegro.pl/item1086986564_wozek_dzieciecy_spacerowy_deltim_delti_dot.html.
Ale w sklepie graco okazał sie nedzny materiał i kupiliśmy delti różowy. Jak zrobię to wstawie zdjecia real. Na allegro są po 100 zł tańsze wiec polecam.Nie rozkłada się na placek ale mała leży leciutko pod kątem, wszystko widzi. Tylko dostępu do kosza na zakupy nie ma gdy rozłozona do leżenia i to minus.

Ostatnia edycja:
ja nie kupowałam, ale dostałam ogromna pakę z używanymi ciuszkami. część w ogóle nietrafiona w porę roku, ale niektóre po upraniu są ok :) niektóre sztuki jak nowe :)

jasne ,ze tak na allegro kupuje takie cuda.Dzis przyszly mi spodnie z H&M za 3 zl i koszula z nexta za 5.W ogole moj Jasiu 90% ubran ma uzywanych.

reklama
pytam, gdyz planuje otworzyc lumpeks z ciuchami wlasnie tylko dzieciecymi. W mojej miejscowosci jest jeden komis dzieciecy. Ciuchy ladne, ale uwazam , ze za uzywane body na kr rekaw 8 zł to troszke duzo. Mamy kilka lumpeksow, ale szczerze powiem, ze trzeba sie sporo po pierwsze nalazic, po drugie trzeba trafic, zeby kupic cos ladnego. Sama kupuje uzywane, wiec wiem.

tylko kurcze.. jak ja juz wpadlam na ten pomysl.. to dowiedzialam sie ze jeden taki sklep sie juz otwiera... no i zastanawiam sie..

z jednej strony dzieci ZAWSZE sie beda rodzic i zuzywac ciuchy.. po drugie jest tyle lumpeksow, otwieraja sie nowe i jakos sie nie zamykaja. Czyli musza przynosic dochody.
A stricte dzieciecych lumpeksow nie ma. Oczywiscie planuje kupic naprawde dobry towar do sklepu. Bez plam, uszkodzen i w dobrym stanie.

jako mamy, napiszcie prosze co o tym sadzicie...

Do góry