reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja mam :) z tym, że u mnie jest jeszcze płytka pod materac, tzn monitor oddechu.
generalnie super, bo dzięki temu mogliśmy "ożywić" niunię, jak przestała oddychać. na urlop tez zabieram. może przesadzam, ale wolę dmuchac na zimne. dziękuję za takie przejścia...

co do chusteczek, to miałam te clean&play czy jakos tak i faktycznie tylko po jednej sie wyciągają, bardzo wygodnie :)
natomiast teraz mam inne i wyciągają się całym kłębem!!!!!!! bardzo wkurzające :/

reklama
Heronek my mamy taka:
Summer Infant SS Video Monitor – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
wiem, ze jest troche drozsza od tej, ktora chcesz kupic, ale jest swietna!! Ma kamerke i termometr. Kamerka nam sie bardzo przydala wlasnie jak uczylismy Alka zasypiania, bo moglismy go obserwowac i jak tylko smok wypadal, wkladalismy na nowo ;-)
Jestem mega zadowolona, do tego mala, zgrabna, ta czesc dla rodzica mozna nosic ze soba bez kabli, bo jest tez na baterie.

Sprzedalam moj wozek i maxi-taxi bo wozek nigdzie sie nie miesci :/ladny byl ale malo prtaktyczny i kupilam ten :)
Jest super z maxi-cosi 2 w jednym :) jest to quinny buzz :)super sprawa
!BwMKFtwBmk~$(KGrHqN,!jMEv1+0BjMiBMH2G5dlWg~~_35.jpg

Dzieki dziewczyny, ja chce tylko zwykla, ale pewna, bo mi tylko sie przyda na wyjazdach do Polski, bo dziadki maja duzy dom. A ja mam malutkie mieszkanko, wiec nie musze z niani korzystac...No i juz kupilam, mam nadzieje nie bedzie problemow...

Dziewczynki mam okazje kupic taki wozio
Amazon.com: Graco Stylus Travel System 22, Boxy: Baby

Czy ktoras ma badz miala?
Rozklada sie na plasko, wiec bedzie dobry, bo Alex juz wyrosl z gondoli :nerd: a nasza spacerowka kubelkowa jest...
U nas te wozki sa bardzo popularne, dla mnie bez znaczenia, ze duzy, bo zawsze bede miec drugi, lekki i zgrabny.
Opinie ma bardzo dobre.

Hej, dziewczyny, zaraz się biorę za nadrabianie, a teraz tylko krótka informacja dla mam, których dzieci noszą Huggiesy. W Tesco jest promocja, ja za giga paczke rozmiaru 3 (128 sztuk) zapłaciłam 49,99, jak liczyłam wychodzi 37 groszy za pieluchę:szok:

Tabasia, fakt że bardzo popularne te wózki tutaj są :) pewnie też są dobre :)

kupiłam ostatnio pampersy ActivFit (fioletowe) rozmiar 3. miałam jeszcze w domu NewBorn (żółte) rozmiar 3 również.
i co??
fioletowe są mniejsze, nie wiem, jak oni je produkują, przeciez to ten sam rozmiar ;) i faktycznie nie maja siateczki...

Tabasia fajny ten wozio :)jesli za mila cene to kupuj :)
Ja moj nowy z nosidelkiem kupilam za 160 a sam wozek kosztuje 399 +maxi cosi cabrio fix tak sie nazywaja te ktore pasuja kosztuje 90 euro wszystko jest nowe bo ex wlasciciele uzywali tylko przez 2 tygodnie :)
Jestem zadowalona z nowego nabytku jest swietny i juz znalazlam pasujacy spiwor na zime :)

reklama
Do góry