reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Tabasia fajny ten wozio :)jesli za mila cene to kupuj :)
Ja moj nowy z nosidelkiem kupilam za 160 a sam wozek kosztuje 399 +maxi cosi cabrio fix tak sie nazywaja te ktore pasuja kosztuje 90 euro wszystko jest nowe bo ex wlasciciele uzywali tylko przez 2 tygodnie :)
Jestem zadowalona z nowego nabytku jest swietny i juz znalazlam pasujacy spiwor na zime :)
Ale Ci sie udalo :happy2: Quinny sa super, sama sie nad nimi zastanawialam, ale nowe u nas 500-700e. Moj obecny jest podobny do Quinny buzz 4 i jest super, ale w spacerowce nie moze jeszcze jezdzic.
A za ten graco 70e, w b. dobrym stanie jest. Do tego fotelik. No i problemu z zabraniem do samolotu bysmy nie mieli, bo za gondole trzeba dodatkowo placic. A teraz zmierzylam, Alkowi zostalo 5cm luzu :szok::szok::szok: Wiec jak nie przed urlopem, to w trakcie z niej wyrosnie :sorry2:

reklama
Cześć! Wczoraj przyszły mi ciuszki z allegro - rewelacyjny materiał, bawełenka a te nadruczki--:tak:starsza zadowolona a te dla młodszej milutkie- koszt przesyłki jeden , więc naprawdę polecam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 68 CM (1069486116) - Aukcje internetowe Allegro
A co do chusteczej to ja nie znalazłam dla nas lepszych niż Huggies Pure a pieluszki sprawdzają się Dada i Pampersy Aktiv!
Kurcze i muszę szybciutko zmienić fotelik w aucie bo ten już zbyt mały.... co polecacie ????

Te z lidla też mają ściągacze :) na prawdę są fajne, jeszcze muszę zaobserwować jak z chłonnością, bo dopiero dzisiaj zaczęłam używać.

Za to chusteczki Dada rewelacja wg mnie (sensitive miałam) - duże i bardzo mokre. Najbardziej mokre chusteczki jakie kiedykolwiek spotkałam :)
kurcze... no to ja nie wiem co sprzedaja w tej mojej miejscowej biedronce, gdyz wedug mnie zarowno chusteczki jak i pieluszki DADA sa beznadziejne. Pieluchy twarde w kroku, trzeba je rozcierac (mowie oczywiscie o rozm 3), a chusteczki na gorze opakowania suche a na dole mokre tak, ze trzeba wietrzyc pupke kilka minut, zeby tyleczek wysechl.
Hej, dziewczyny, zaraz się biorę za nadrabianie, a teraz tylko krótka informacja dla mam, których dzieci noszą Huggiesy. W Tesco jest promocja, ja za giga paczke rozmiaru 3 (128 sztuk) zapłaciłam 49,99, jak liczyłam wychodzi 37 groszy za pieluchę:szok:
ja juz skorzystalam z takiej promocji 30.06 :-)
dostalam cynk od znajomej. Tylko ja kupilam juz 4, gdyz 3 mam jeszcze zapasik.
Co do chusteczek to ja najbardziej lubię również DADA..a najgorsze huggies...rwą się przy wyciąganiu jak zwykłe papierowe..masakra.

Cześć! Wczoraj przyszły mi ciuszki z allegro - rewelacyjny materiał, bawełenka a te nadruczki--:tak:starsza zadowolona a te dla młodszej milutkie- koszt przesyłki jeden , więc naprawdę polecam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 68 CM (1069486116) - Aukcje internetowe Allegro
A co do chusteczej to ja nie znalazłam dla nas lepszych niż Huggies Pure a pieluszki sprawdzają się Dada i Pampersy Aktiv!
Kurcze i muszę szybciutko zmienić fotelik w aucie bo ten już zbyt mały.... co polecacie ????

ja rowniez uwielbiam Huggies Pure. Wedlug mnie super kupe wycieraja :-) tylko troszke kiepskawo sie wyciagaja.

dziewczyny kupilismy ten wozek Easy Go. ->
LEKKA SPACERÓWKA EASYGO SENSO+FOLIA+POKROWIEC !!! (1094272242) - Aukcje internetowe Allegro

jest super. lekki , zwrotny, fajnie sie sklada. rozklada sie prawie na plasko, pod leciutkim katem, ale fajnym bo dziecko lezy , a jednoczesnie widzi tez to co jest przed nim, a nie tylko ponad nim. Jedyny minus.. -> ekstremalnie malutki kosz na zakupy.

To i ja się pochwalę spacerówką.Kupiliśmy ją za 315zł w hurtowni.Dałam jej 8pkt bo kosz na zakupy to porażka.Nie wiem czy link dobrze wkleje...chyba nie...jak kogoś ciekawi to mamy Baby designe travel czerwony.

Ostatnia edycja:
A my mamy graco stylus jednak :-) Ciesze sie bardzo, bo fotelik do 13kg i ogromny kosz na zakupy :-) Wlozylismy Alka, zapielismy pasami i sie dziecku tak spodobalo, ze normalnie lezal i sie nie ruszal, tylko rozgladal z zadowolona minka :-D Nawet jak lezy, to widzi o wiele wiecej niz w gondoli.

Sylusia, a te nadruki to są nadruki, czy prasowanki?
Takie gumowane , grubsze , wcześniej kupowałam u niej 2 piżamki dla starszej i po roku ta guma nadal jest :)

Kupiłam też poduszeczkę klin bo mała zaczęła mi więcej ulewać i cosik rzęzi jej w górze noska. Poduszka fajna i niedroga i nie martwię się już że się przydusi ...i pojemniczki Tommy Tippi na żywność do lodóweczki ( któraś pisała że w tym mrozi zupki )- !

reklama
Do góry