reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

U mnie było to samo też nie dawałam małemu butli bo się bałam że cyca nie będzie pózniej chciał,a teraz by mi było wygodniej....a on wogóle nie chce butli ani smoka a mam tego sporo ( butle ) TT,Avent,Gerber,Playtex nurser łącznie jakieś 10 butli do nich smoki + dodatkowe smoki i jeszcze z 5 smoczków uspokajających...chyba to posprzedaje ale w sumie z każdej próbowałam mu dać więc używane....heh

reklama
a próbowalas NUKa lateksowego?? Moja mała tez gardzila smoczkami bo byly silikownowe a dzieki temu smoczkowi juz nie wisi mi na cycu...jest miękki i krótszy od silikonowych:)
co do jedzenia...moja mała jak podaje jej gripe water czy pyszny gruszkowy syrop na kaszel to pije chetnie,....a jak juz podam mleko mm lub herbat koperkowa hippa wysuwa jezyk i nici z tego:/

uspokajacza uzywamy tylko nuka lateksowego:tak: a butli nawet z takim nie przyjmuje:-D

aniaskrzat tez mam tych butelek od cholery:-D smoczkow tez heh

Ojjj Dziewczyny jak ja Was doskonale rozumiem!!
Butli mamy duzo, a to dlatego, ze najpierw kupilismy wszystko TT, pozniej myslelismy, ze Maly ma kolki, wiec wymienilismy na dr. browna, ale z tym bylo tyle zachodu, duzo czesci do mycia, wiec kupilam 8 butelek aventu i jest spokoj :-)

A smoczkow ci u nas dostatek. Chyba ze 20 roznych :szok:
Alex nie chcial zadnego, zaczal ssac kciuka, wiec kupowalam i probowalismy, ktory mu podejdzie. I co? NUK LATEKSOWY wymiata :-D na poczatku troche smierdzial, ale dziecko od razu zassalo. Tak jak psze Dronka, on jest bardziej miekki. U nas strzal w 10!!

U mnie było to samo też nie dawałam małemu butli bo się bałam że cyca nie będzie pózniej chciał,a teraz by mi było wygodniej....a on wogóle nie chce butli ani smoka a mam tego sporo ( butle ) TT,Avent,Gerber,Playtex nurser łącznie jakieś 10 butli do nich smoki + dodatkowe smoki i jeszcze z 5 smoczków uspokajających...chyba to posprzedaje ale w sumie z każdej próbowałam mu dać więc używane....heh

spróbuj kubeczka niekapka explore z TT .Moj z niego pieknie pije a butli nie rusza.

To ja mam chyba niewybredne dziecko, bo ssie głównie Canpol Babies kauczukowe albo silikonowe. Miał też tego Nuka i ładnie ssał. Pogardził jedynie silikonowymi TT;-)

reklama
Do góry