reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
dziewczyny a ja mam takie pyt odnosnie karuzelek do lozeczek...

bo siostra chce mi kupic tylko ja mam lozeczko turystyczne, czy ktoras z was mocowala karuzele do takiego lozeczka?? czy taka zwykla bedzie pasowac??

dziewczyny a ja mam takie pyt odnosnie karuzelek do lozeczek...

bo siostra chce mi kupic tylko ja mam lozeczko turystyczne, czy ktoras z was mocowala karuzele do takiego lozeczka?? czy taka zwykla bedzie pasowac??

Również mam takie łóżeczko, wszystkie karuzele są przeznaczone do łóżeczek drewnianych, ale ja se poradziłam, zresztą siostra również ma turystyczne i też se poradziła, także nie ma problemu w jakiś sposób na pewno uda Ci się ją przymocować.

Dziewczyny a macie sterylizatory? Bo ja zastanawiam się czy kupić, jakoś mi się nie uśmiecha wygotowywanie w garczku

Z Dawidem nie miałam, teraz też nie kupiłam, wygotowywałam w garnku raz na jakiś czas, a tak po każdym myciu wyparzałam wrzątkiem, nic mu się nie stało także myślę, że w zupełności wystarczy :)

ja jzu kiedys pisalam ze w parowarze sterylizowalam - teraz jak wywietrze zapach ryby to tez bede, a jak sie nie wywietrzy to pewnie rpzez miesiac bede gotowac, a potem tylko porzadnie myc i wyparzac wrzatkiem. Nie mam zamiaru przesadzac.

ja mam podgrzewacz z funkcja sterylizatora...się zobaczy czy się przyda:-D

i jutro wreeeeeeszcie jedziemy po wózek:-D:-D:-D

jesli na miejscu będzie nasz kolor, wkleję fotki

reklama
Do góry